Coca Cola din Ţinutul Secuiesc

Coca Cola asta diferă de cele pe care le beţi voi ăştia prin 2 caracteristici majore:

  • etichetă pe care scrie în limba maghiară
  • e fabricată în Ungaria

Eu nu pot să zic că am ceva cu alegerea lor, sunt sigur că e vorba doar de bani la mijloc (da, cum să nu) şi despre nimic altceva, că e mai lejer să aduci Coca Cola din Ungaria până în judeţul Harghita decât să aduci de la Bucureşti sau Chişinău, chiar dacă judeţul se află exact în centrul ţării, asta din punct de vedere geografic. Sper că aşa era.

Coca Cola - Tinutul Secuiesc

Nu era cumva interzisă comercializarea produselor care nu au şi limba română pe etichetă? Parcă aşa îmi aduc aminte.

23 comentarii la Coca Cola din Ţinutul Secuiesc

  1. :))) bine ba..uite scriu pe blog…damn unde ai mai dat si de asta? oricum e cam nesimtita faza…incep altii sa fie stapani in tara la noi..damn

  2. pffff:))) nu mai iau nimic de acolo..isi pierd aia clientii:))

  3. nu sunt rasist..sunt realist..si da..faza cu:”Nu era cumva interzisă comercializarea produselor care nu au şi limba română pe etichetă?” e foarte adevarata..si in cazul la cola respectiva…foarte contradictorie cu legea:D

  4. Ideea e că aceeași problemă era și în Mureș cu Pepsi. Ăștia mai cu relații luau beutura carbogazificată cu 20% mai ieftină din supermarketurile din .hu și o vindeau în ținutul secuiesc. Ar trebui totuși să le mai pună si o etichetă suplimentară, într’adevăr, dar … cui îi pasă…

  5. Ce sa mai Coca-cola are alt gust daca scrie in ungureste pe eticheta? :P sunt f curioasa…

  6. N-as avea curaj sa beau din acea sticla!

  7. Lasand glumea la o parte, da e interzisa vanzarea produselor care nu au si limba romana pe eticheta, insa devine legala in cazul in care peste respectiva eticheta se aplica alta cu o traducere in romana.

  8. Pe câte din produsele chinezeşti aţi văzut etichetă în limba romana? A, alea nu sunt ungureşti şi deci sunt ok. Rasisti împuţiţi!

    • da, ai dreptate. suntem rasisti. tot noi …

    • Gigi Kent, pai si am zis noi ca acelea nu ar fi ok? Si cum zice si teniescu vine unu ungur (presupunand ca tu esti unul…) si ne zici. “ba romani jegosi si imputiti ce sunteti,de ce sunteti mah rasisti?! Va este ciuda ca ungaria face bani pe pielea voastra? romani imputiti…” :)) imagineaza-ti cum ar suna asta iesind din gura lui costel de la trupa deko =)))

      • “Gigi Kent, pai si am zis noi ca acelea ar fi ok?!” Asta este varianta corecta :P
        cojones,baga un ceva pe aici,sa imi pot edita comentariu daca gresesc ceva :P cum am facut acum ;)

  9. Vin aici si se promoveaza la noi in tara.

  10. Salut, tenie, ce sa zic, asta e demult si nu e singurul produs, suntem o minoritate in judetu` nostru` deci ei isi pot permite orice, tin sa te contrazic ca e mai bun la gust ca asta romanesc, dar e bizar ca se comporta asa. P.S. M-au injurat astia de la camin cand le-am adus asa ceva =))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.