Curiozităţi la Cinema City

La Cinema City, cel puţin în AFI Palace Cotroceni, au apărut nişte treburi care m-au uimit puţin. Şi m-au uimit într-un sens negativ, pentru că pur şi simplu sunt dincolo de limitele mele de înţelegere.

Face cineva CAM-uri 3D?

Mă refer la filmele alea filmate la cinema, care apar foarte devreme pe internet şi care au o calitate mai mult decât îndoielnică.

Se pare că unii s-au gândit să bage avertismente înaintea filmelor şi să ne anunţe că nu avem voie să filmăm ce difuzează ei. Şi eventual, dacă se întâmplă să vedem pe cineva că face asta, să-i şi turnăm pe hoţi.

Serios acum. Îşi are rostul chestia asta? Chiar se găseşte cineva să filmeze un 3D? Din punct de vedere tehnologic e destul de … dificil. Se filmează prin ochelari? Pentru fiecare lentilă câte o cameră? Sau se filmează totul aşa înceţoşat şi apoi urmăreşte lumea acasă cu ochelari 3D, eventual pe monitoare 3D, ce s-a filmat la cinema?

Mi-e greu să-mi imaginez aşa ceva.

Plătim ca să vedem reclame?

La HBO dăm un ban şi vedem filme. Doar filme. Nu 30 de minute de reclame şi 30 de film într-o oră. Că doar de aia se plăteşte abonament separat, să îşi scoată ei pârleala în felul ăsta.

Cinema City a reinventat şmecheria. Nu contează că filmul trebuia să înceapă la 8:30, mai e timp pentru 2 reclame cu Ikea, una cu Doncafé şi alta cu Domo. Prin decembrie nu apăreau decât reclamele cu Domo (se mai înţelegea, că avea tehnologia de acolo ceva legătură cu ei), acum bagă mai mult cu Ikea şi Doncafé.

Atât.

4 comentarii la Curiozităţi la Cinema City

  1. ba nu te mai plange atata :P :))

  2. hahhaha, ai dreptate , si eu am fost ieri la AFI la gulliver 3d, si era avertismentul :))) sunt cu capul!

  3. aia cu reclamele.. chiar e buna observatia … dar ei profita de faptul ca cine merge la cinema … merge sa vada un film care inca nu a aparut pe dvd-uri, tracker-e , etc (de obicei)..
    ca daca stai sa te gandesti bine .. si la cablu platesti abonament .. si vezi reclame ;P

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.