Poate ar fi cazul ca statul ROMÂN să-l ajute pe Csibi Barna cu o exilare

… şi poate, într-un caz mai fericit, cu o retragere a cetăţeniei, că-i evident că ţara şi actuala forma a ROMÂNIEI nu prea îi plac. A, şi să dea statului ROMÂN banii pe care i-a cheltuit pe şcolarizarea lui, alea 4 sau câte clase o fi, că sunt sigur că nu a plătit mă-sa salariile profesorilor, ci statul ăla, ROMÂN de altfel, împotriva căruia e el.

Şi mă gândesc că chiar ar trebui. Nu pentru că el ar însemna ceva, ci mai mult ca să arate şi statul ROMÂN că mai poate să-şi protejeze puţinii cetăţeni (ROMÂNI, desigur) din judeţele cu probleme.

Locuitorii municipiului Miercurea Ciuc au fost martorii unui “spectacol” neobişnuit luni după-amiază, în centrul municipiului Miercurea Ciuc. În cadrul “spectacolului” oferit de Csibi Barna, Avram Iancu a fost judecat şi condamnat la moarte prin spânzurare de către un tribunal, el fiind acuzat de crimă împotriva umanităţii şi genocid.

Nu că aş fi împotriva oamenilor care sunt de altă părere, doar că poate ar trebui să se limiteze puţin ca nu cumva să-i calce vreo maşina neagră în viitorul apropiat. Să sperăm că avem noroc cu asta.

În rest, rămâne cum am stabilit.

Cum sunt şi românii de căcat …

Se ştie cum se bat sute, sau chiar mii, de idioţi pe nişte scoruri la fotbal, că doar, plm, e FOTBAL, şi de un Csibi Barna nu se leagă nimeni cu nimic.

Tot aşa, hai că fotbalu’ e viaţa! Unii ne fură ţara şi noi ne uităm cum i se mai scoală p… orice lu’ Becali sau Dragomir. Zic şi io că n-ar fi greu să i se dea o lecţe omului dacă el merge pe la Realitatea să facă pe unguru’ bulan. E greu, dacă nu-i cu fotbalul nu ne interesează aşa mult.

5 comentarii la Poate ar fi cazul ca statul ROMÂN să-l ajute pe Csibi Barna cu o exilare

  1. Asa sant romanii ba , ca tine, rasisti … ii discrimineaza pe saracii oameni apoi se intreaba de ce fac ei ce fac la miercurea ciuc :(( asa o facut si avram iancu … si io ce-o patit … vezi ai grija ..

  2. Are norocul ca romanii nu sunt xenofobi si extremisti cum frecvent gasesti astfel de grupuri in Germania ca nu mai apuca ziua de maine acest personaj.

  3. pacat de tara asta nenorocitii astia in frunte cu “piratul” nu vad nimic tolereaza tot felul de mizerii ar trebui sa plece si ei in ungaria

  4. Păcat că românii sunt fraieri și nu l-au ars deja pe rug în același centru.

  5. Pingback: Consecinţele "spânzurării" lui Avram Iancu

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.