Osama bin Laden a fost omorât …

… de glumele americanilor.

S-a întâmplat cumva ca americanii să aibă nevoie să justifice multele miliarde de dolari cheltuite pe curul armatei şi pe lupta împotriva terorismului? Se poate. Şi sună mai credibil decât ştirea morţii lui Osama bin Laden.

Americanii îl caută 10 ani pe Osama din Laden şi atunci când, cică, îl găsesc ei aleg să-l arunce în aer? Ce relzovare simplă, nu? L-am omorât, dar nu puteţi să-l vedeţi pentru că s-a făcut scrum. E convenabil pentru toată lumea şi toţi sunt fericiţi. Păcat că nu s-au gândit la asta mai devreme.

Dacă dezgropau nişte morţi şi îi aruncau acolo înainte să arunce locul în aer puteau să spună că au omorât pe oricine şi au mai rămas doar nişte cadavre fără faţă pe care le-au aruncat în apă.

Suntem prea mici ca să ştim noi adevărul. Adevărul ăla adevărat sigur nu e ăsta de la ştiri pentru că unii au decis că publicul nu are nevoie să ştie prea multe. Motivele pot fi foarte multe.

Comparând cu ceva din România, fără legătură cu terorismul: a fost vreun dubiu că Ceauşescu nu a fost împuşcat?

3 comentarii la Osama bin Laden a fost omorât …

  1. Pai nu s-a facut scrum, dar l-au aruncat repede in mare.. Osama ori e mort de mult ori inca mai traieste. Poate ca el a murit acum 10 ani cand au inceput bombardamentele, dar daca declarau asta atunci nu mai puteau continua invazia..

    • motive pe invazii se gasesc. acum ce-o sa faca daca “osama e mort”? gata cu lupta impotriva terorismului? vor gasi alt “terorist” sau alte motive.

  2. Eu chiar cred că l-au omorât, dar nu prea mai conta de mult, era doar un simbol.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.