Da’ ieşiţi în stradă, că se găseşte câte un glonţ pentru fiecare

Sunt de părere că atunci când te rişti să faci chestii ilegale, în mare parte, eşti de acord să renunţi la orice drept pe care îl ai ca cetăţean. Ori ai drepturi şi obligaţii, ori nu ai nimic. Simplu.

Președintele UDMR Kelemen Hunor spune că secuii vor ieși în stradă dacă proiectul guvernului privind reorganziarea administrativ-teritorială va fi aprobat. Prin acest proiect se forțează dizolvarea comunității maghiare din zona Covasna, Harghita, Mureș. Același gen de amenințare cu proteste de stradă a fost vehiculată zilele trecute de radicalii maghiari din Consiliul Național Secuiesc.

“Eu sunt convins că aşa cum în ’68, în timpul lui Ceauşescu, când Ceauşescu a făcut reforma administrativ-teritorială, secuii au ieşit pe stradă şi a fost singura dată când oamenii au ieşit pe stradă în timpul lui Ceauşescu, dacă forţează cineva acum dizolvarea comunităţii maghiare din zona Harghita-Covasna-Mureş într-un zonă mare, oamenii iarăşi vor ieşi pe stradă”, a declarat Kelemen Hunor, citat de Antena 3.

[EVZ]

Un comentariu la Da’ ieşiţi în stradă, că se găseşte câte un glonţ pentru fiecare

  1. Sunt absolut deacord cu titlul acestui articol.Fiecare intentie de infractiune trebuie tratata ca si infractiunea in sine. Cine gandeste sa comita o infractiune, trebuie sa se gandeasca si la repercusiuni.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.