Tu ce făceai când aveai 11 ani?

Sigur nu aşa ceva …

12 comentarii la Tu ce făceai când aveai 11 ani?

  1. nu chiar asa , doar prin oras :)))))

  2. Am facut si eu ceva de genul, ba chiar mai interesant numai ca eu eram cu o dacie 1310 …

  3. pacat de masina, dar cu singurata nu faceam asa ceva, eu la 11 ani de abia descoperisem rolele, nu ca altii pedala de acceleratie de la un r8

  4. la 11 ani ma tineam de masinile care opreau la STOP =)) ( la dube) si ma taraiam pe jos pana imi rupeam tenesii :D eram mai pizdos ca asta, asta doar trage de volan si accelereaza :D

  5. Nimic bengos la asta, cu masina pe care o are.. era si normal sa poata sa se dea asa. Daca vrei ceva interesant si sa zica ca este in stare de ceva, sa faca cu dacia, cum zicea tovarasu de mai sus… Sa vii la mine la tara sa vezi raliuri ce fac pustanii pe acolo (si nici nu au toti permis), zici ca sa mutat nascar acolo la mine. :))

  6. Smecher rau copilul asta. Nu o sa aiba probleme cu carnetul de soferi.

    • Corect… nu o sa aibe probleme… deoarece nu o sa il ia nici o data (foarte probabil).
      Iata cum ii prevad eu viitorul astuia, asa pe scurt.
      O sa tot conduca masini asa… fara permis si o sa se se faca mai maricel (asta in cazul in care nu moare inainte de vreme :P), apoi inainte sa devina major si sa poata da de permis, il prinde politia cu masina lu tacsu, furata si ii interzice sa mai dea examen pentru obtinerea permisului de conducere, toata viata.
      Sper sa fie asa…
      Asa meritati toti, uuuaaaaa!!!! ;))

  7. Se vede ca este baiat de bani gata. Eu cand aveam 11 ani , trecea cate o Dacie pe ora pe stada, nu aveam in curte R8.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.