De evitat: Vilele Elenite [Holiday Village, Complex Royal Club Victoria]

Oamenii pleacă nemulţumiţi de la Vilele Elenite şi se lasă cu reclamaţii.

Avem aici o copie a unei reclamaţii:

Reclamatie catre S.C. Everest Travel S.R.L.

In calitate de turist titular in contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice nr. X din 17.06.2011, in baza Cap. VI alin. 1 din respectivul contract, reclam urmatoarele:

  • mi-ati vandut servicii care s-au dovedit inexistente la fata locului,
  • diferente intre ce am cumparat si ce se ofera,
  • calitatea slaba a o parte din serviciile oferite,
  • lipsa anumitor servicii,
  • acces dificil la facilitatile principale.

Detalierea problemelor in cele ce urmeaza:

  1. servicii care s-au dovedit inexistente la fata locului: a fost prima conditie ca sa incheiem acest contract si anume locul de parcare pentru autoturism. De buna credinta am acceptat asigurarea dvs verbala ca aici este loc de parcare inclus in pret, parcare pazita. Nu este nimic adevarat, parcarea consta in mai multe locuri virane, neamenajate, nesecurizate, in care nu mai sunt locuri, situate in afara complexului. Mai exista cateva parcari securizate, cu plata, tarif 15 leva / 24 ore sau 3 leva / ora. Doresc sa imi fie rambursata cheltuiala cu parcarea platita securizata, aduc bonurile la incheierea sejurului pentru decont. Daca as fi stiut acestea, nu incheiam acest contract.
  2. diferente intre ce am cumparat si ce se ofera: servirea cinei la restaurantele A LA CARTE care mi s-a prezentat ca oricand, in fiecare seara, cu conditia sa fie o prerezervare la receptia facilitatii intre orele 09.00 – 10.00 in aceeasi zi, la fata locului am fost anuntat, pe hartiile in limba engleza oferite la receptia facilitatii, ca se permite doar o rezervare per restaurant per saptamana.
  3. calitate slaba servicii oferite: in camera de baie instalatie apa calda defecta, prezinta scurgeri de apa, am anuntat in scris receptia, nu s-au luat masuri, baia are pardoseala in permanenta uda; usa de la intrare in camera nu se inchide – pe timpul odihnei de dupa amiaza, se trezeste copilul din cauza zgomotelor exterioare, astfel ca nu se odihneste; bauturile alcoolice (berea, vinurile) nu contin alcool, probalil este sortimentul fara alcool; dupa ora 17 nu se poate rezolva nici o problema, desi este complex incadrat ca 4 stele, toti cei responsabili sunt plecati, personalul de serviciu este inutil; desi este pachet “ALL INCLUSIVE”, pe data de 14.07.2011, in timpul cinei care dureaza de la ora 18.30 la 21.00, la ora 20.00 s-au epuizat pepenele si iaurtul din meniul oferit in seara respectiva, iar la cererea de explicatii de la personalul restaurantului nu am aflat decat ca pepenele si iaurtul s-au terminat, iar daca mai doresc, sa astept pana “maine”, anuntarea problemei la receptie a fost inutila, receptionerele declarand ca ele nu au nici o legatura cu restaurantul facilitatii.
  4.  lipsa anumitor servicii: probleme la cazare constand in lipsa serviciu minibar – in prima zi am gasit in frigider 4 PET apa plata 0,5 l si 2 ciocolate, asta a fost tot, nu in fiecare zi reimprospatata cantitatea; lipsa serviciului internet in camera – acest serviciu se gaseste doar la receptia hotelului, lucru pe care nu l-am cunoscut din tara, la incheierea contractului; lipsa uscator par – nu exista acest serviciu.
  5. acces dificil la facilitatile principale: accesul la restaurantul principal se face numai pe scari, multe, fara posibilitate de acces cu caruciorul pentru copii (copilul familiei mele are doar 1 an). Urcarea si coborarea scarilor cu copilul in brate implica mari riscuri si posibilitati de accidente grave. Nu ati informat despre aceasta, si nici complexul nu informeaza despre aceasta problema, nu as fi incheiat contractul cunoscand o astfel de informatie.

Dupa intalnirea cu persoana responsabila de relatii cu clientii, s-au remediat o parte din probleme: frigiderul defect, nu raceste – a fost inlocuit; receptia TV foarte proasta – s-a remediat; usa a fost reparata; iar la instalatia de apa calda a fost oprita scurgerea de apa, dar doamna respectiva mi-a precizat totodata ca ei au informat agentiile de turism cu ceea ce ofera, agentiile find cele care decid ce prezinta in oferta.

Poze Vilele Elenite (Holiday Village, Complex Royal Club Victoria)

Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite
Vilele Elenite

În Bulgaria e aşa cum e, românii evită să spună totul despre vacanţe atunci când le vând, aşa că iese ce s-a văzut.

Un comentariu la De evitat: Vilele Elenite [Holiday Village, Complex Royal Club Victoria]

  1. te sfatuiesc sa consulti trip advisor inainte sa faci booking, in aceste “paradisuri”

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.