Maidanezii ar putea conduce ţara

Desigur, dacă n-ar fi animale sau ar avea măcar darul vorbirii.

Şi ar conduce-o chiar după ce ar fi aleşi de “fanii” lor în mod democratic, pentru că e plină ţara, şi mai ales internetul, de oameni care le apară drepturile şi ar accepta orice căcat făcut de ei, aşa că n-ar fi un salt atât de mare chiar să se lase conduşi de ei.

Ăştia le apară doar drepturile, pentru că sunt şi ei nişte animale cu suflet, iar obligaţii nu pot avea fix din acelaşi motiv, sunt doar nişte animale, le putem cere mai mult decât fac?

Îmi cer scuze acum tuturor maidanezilor şi sper să nu mă sfâşie pe străzi, dar, fără supărare, ei sunt fix ca ţiganii. Sau rromii. Aici vorbind doar despre partea cu drepturile şi obligaţiile, că se aseamănă şi la partea cu igiena e doar o coincidenţă. Aş fi preferat totuşi maidanezii în locul ţiganilor, pentru că s-a demonstrat că este posibilă domesticirea animalelor, dar nu şi a ţiganilor.

Maidanezii şi ţiganii au doar drepturi. Să le dăm ajutor social, că sunt ţigani şi le cad mâinile dacă muncesc, să nu-i omorâm pentru că sunt doar nişte animale care atentează ocazional la siguranţa cetăţenilor (şi maidanezii şi ţiganii) şi să-i lăsăm să facă fix ce vor, unde vor şi când vor.

 

Să luăm cea mai simplă chestiune din Declaraţia Drepturilor Omului:

Orice fiinta umana are dreptul la viata, la libertate si la securitatea persoanei sale.

Şi ştiind asta încă le mai dăm drepturi maidanezilor? Unde e dreptul meu la viaţă, libertate şi securitatea persoanei mele când maidanezii sar să-mi sfâşie gâtul?

Nu discutăm aici motivele pentru care ocazional vor să omoare oameni. Câteodată şi oamenii omoară oameni. Dar ghiciţi oare ce se întâmplă apoi? De cele mai multe ori vine şi pedeapsa. Şi asta ar fi puţin greu în cazul unor câini de pe stradă.

Când oamenii trebuie să renunţe la nişte drepturi fundamentale doar pentru ca nişte animale să poată omorî şi mutila nişte oameni nu sună PREA bine pentru omenire.

 

Cum hotărâm cine moare?

E simplu. Ăia care nu respectă drepturile celorlalţi trebuie să moară. În cazul de faţă maidanezii. Şi ăia de culoare care nu se spală şi umblă desculţi pe străzi.

Asta e regula. Nu e ca şi cum cuiva i-ar face plăcere să voteze legi pentru eutanasierea maidanezilor.

Nu spun că ar trebui obligatoriu eutanasiaţi maidanezii, spun doar că nu e cea mai bună soluţie să moară oamenii în locul lor şi ei să-şi vadă de activitatea lor de pe străzi.

 

Gând pentru oamenii din categoria “şi maidanezii au drepturi”:

Sper să vă sfâşie cel mai rău maidanez de lângă blocul vostru. Ăla de care vă feriţi seara când mergeţi acasă noaptea. Şi să o facă fără nici un motiv, ca să fie totul mai interesant şi pentru că asta e dreptul lui, normal.

 

5 comentarii la Maidanezii ar putea conduce ţara

  1. Pentru un articol asa anti-maidanezi .. nu ai ales cea mai sugestiva poza :))

  2. Maidanezul din poza, nu pare tocmai maidanez. E f dragut :)

  3. e ok. ati prins fix esentialul.

  4. Nici nu vreau sa ma gandesc ce razboaie canine vor izbucni acum, de cand cu legea asta noua…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.