Fetelor, cineva şi-a bătut joc de voi

Da, se mai întâmplă, bărbaţii sunt nişte porci. Însă acum vorbim depre altceva. Poate chiar mai grav, deşi n-o să vi se pară.

Nu ştiu cum se întâmplă, cu toate că ar trebui să ne îngrojirăm şi să facem ceva în privinţa asta, dar multe (poate prea multe) gagici se iau după o treaba pe care ele o numesc modă. Dacă ar fi să reformulăm oricât de puţin treaba asta cu moda sigur ar trebui să pomenim ceva de turmă. Dar am fi răi dacă am spune-o aşa.

Oricum, idee ar fi că cineva le-a convins că e bine să se tundă precum gagica de mai jos. Nu doar că e bine şi acceptat, ci chiar să se ducă de bună voie şi să ceară să li se facă asta.

Nici dacă cineva ar vrea să vă taie capul pe verticală şi ar rata la milimetru n-ar ieşi mai urât de atât.

Ştiu că n-o să vă vină să credeţi, dar am văzut pe Facebook tipe care arătau (înainte să se tundă aşa, normal) de la bine în sus şi apoi s-au gândit să se ciuntească în halul ăsta. E trist. Nu m-am gândit să le întreb dacă le-a obligat cineva, cu toate că e puţin probabil că ai fost obligată când îţi pui şi poze pe Facebook.

Mai ciudat e că o modă de genul ăsta a fost şi la bărbaţi. Sau cel puţin aveam eu un văr care era tuns cam aşa, chiar mai rău, jumătate scurt şi jumătate lung. Asta a fost acum vreo 15 ani. Că a fost el în străinătate şi văzuse aşa ceva pe acolo.

Întreb şi eu acum: Ce urmează, să vă lăsaţi mustaţă? Că vă paşte aşa un gând din câte am observat.

Sfatul meu?

Ziceţi că cineva v-a obligat să vă tundeţi. Exact ca atunci când ziceţi că aţi fost violate. Merită să încercaţi chiar dacă n-o să creadă nimeni.

Un comentariu la Fetelor, cineva şi-a bătut joc de voi

  1. nu m-as tunde asa nici daca m-ar plati cu 1000000euro

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.