Nicu Ceauşescu: Nici în 20 de ani nu veţi reuşi să zugrăviţi ce a construit tata

Dacă scriu că “poate am împuşcat pe cine nu trebuia” sigur îmi iau prea multe înjurături, aşa că rămânem la o poză, câteva cuvinte şi un link.

In perioada procesului, lui Nicu Ceaușescu i s-a atribuit și remarca potrivit careia noii conducatori ai Romaniei nu vor fi in stare sa se ridice la nivelul parintelui sau, mai ales din punct de vedere al infrastructurii. ”Nici in 20 de ani nu veți reuși sa zugraviți ceea ce a construit tata, daramite sa construiți ceva nou!”, ar fi spus ”Prințișorul”. [ŞtirileProTV]

Ceausescu

Poza este făcută prin decembrie 2011 şi încă nu erau semne că cineva s-ar apuca de zugrăvit prea curând. Poate peste încă 20 de ani o să vedem vreo schimbare.

Un comentariu la Nicu Ceauşescu: Nici în 20 de ani nu veţi reuşi să zugrăviţi ce a construit tata

  1. Este perfect adevarat cand spune Nicu Ceausescu: Nici in 20 de ani nu veti reusi sa zugraviti ce a construit tata. Dar multi dintre cei care isi mai aduc aminte de acele vremuri si-ar dori sa se reintoarca in trecut. Alti ba din contra urasc acele vremuri cand ne era limitat dreptul la informatie. Poate viitorul aduce ceva mai bun.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.