USL vrea să conducă o țară de maimuțe care nu știu ce să voteze?

Și de data asta, exact ca până acum, PNL și PSD au sărit cu bannere prin care ordonă, altfel n-ar fi fost acolo semnul de exclamare, fanilor cum să voteze. Se pare că se adreseaza unor oameni care nu pot lua o decizie judecând după faptele cuiva, astfel că nu le-a rămas decât să le ordone ce să voteze.

ia-i functia

Și nu, “Ți-a luat banii!” n-are ce să caute acolo. Ar fi trebuit să se schimbe 90% din presedinții lumii dacă ne-am lua după argumentul “Ți-a luat banii!”.

„În luna mai am avut venituri scăzute din jocurile de noroc, dar numărul vizitatorilor a crescut. Suma cheltuită de fiecare persoană este mai mică. Oamenii nu mai au atâţia bani în portofel şi nu mai cheltuiesc aşa de mult cum obişnuiau“, a declarat Michael Leven, preşedintele grupului Las Vegas Sands, pentru postul american de televiziune CNBC. [Adevarul]

E ciudată coincidență asta, se pare că nu doar în România ar exista probleme cu banii. Asta s-ar putea să însemne că sunt șanse ca problema să nu fie la noi.

Înainte să ne grăbim să strigăm că “ne-a luat banii” ar trebui să ne gândim și dacă erau alte soluții pentru situația respectivă. Când nu se plătesc impozite și facem bani la negru e bine, dar apoi când vin și consecințele, o creștere de TVA, o tăiere de pensie, si parcă nu ne convine, chiar dacă am contribuit la răul produs. De asta suntem români, ca să nu ne convină, nu?

Revenind la problema cu grăbitul. Ce facem dacă scăpăm de Băsescu și care sun opțiunile?

Sau altfel, pe cine alegem dintre Voiculescu, Oprescu sau Antonescu? Unul dintre ăștia sigur va vrea / trebui să candideze. Și atunci unde am ajuns?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.