Peste 10 milioane de români au ales să nu joace în filmul USL-ului

Ideea e simplă. Toată lumea știa care sunt condițiile în care referendum poate fi considerat valid. Era nevoie de peste 9 milioane de votanți și totuși nu s-au prezentat decât puțin peste 8 milioane.

Era liber să se ducă la vot oricine considera că Băsescu e rău și trebuie dat jos cât mai repede. Cine nu s-a dus la vot ori n-a fost destul de interesat de rezultat, am putea zice că nici afectat de faptul că Băsescu va rămâne în continuare președinte, ori n-a vrut să joace în filmul “Referendum pentru suspendarea președintelui”. Dacă nu eram “pentru” de ce ar fi trebuit să ne prezentăm?

Orban, Băsescu, boicot, vrăjeală …

Băsescu și Orban a prostit lumea să nu participe la referendum. Mult sens aici. Lumea nu-l vrea, suferă, vrea să-l dea jos, dar el le-a zis să nu meargă și iată că nu s-au dus. Nu le place, nu îl vor, dar au ascultat de el. Asta pentru că așa ceva are mult sens.

Gurile rele ar zice că Voiculescu a fost cu ideea suspendării, de unde și forța cu care Antenele au pompat mizerie, dar problema, pentru ei, a fost că lumea i-a privit ca pe niște maimuțe de la ZOO, s-a amuzat și n-a făcut nimic din ce au zis lingăii. Și nu, aia din Piața Universității nu prea se pun, pentru că cei care au pornit totul împărțeau bani la protestatari. Pentru 100 de lei / zi s-ar băga multă lume la proteste.

Dovada că e bine că referendumul nu a fost validat – sursa cursbnr.ro.

Evolutia EURO & USD

Cam în cât timp își vor lua Antonescu și Ponta kick din PSD USL?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.