Pedeapsa lui Tweety

Şi Tweety fiind golanu’ ăla care dădea cu lanţul în picioarele unui cameram, pe stradă, după ceva mizerie de meci de fotbal.

De pe Antena3: Tweety interzis pe stadionele din Romania pana in 2013. În urma sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, Tribunalul Bucureşti a decis ca suporterului echipei de fotbal Steaua, Iordan Cătălin, cunoscut drept “Tweety”, să îi fie interzis accesul pe stadioanele din România până pe 21 mai 2013.

Tweety

Tweety a agresat un cameraman al Televiziunii Române, pe 7 aprilie 2007, în zona stadionului Ghencea, înaintea meciului Steaua-Dinamo. În urma acestei decizii, suporterul echipei Steaua Bucureşti a fost introdus în baza de date cu suporterii care au interdicţia de a mai pătrunde în arenele sportive din România, durata interdicţiei aplicate suporterului stelist fiind, totodată, şi cea mai lungă perioadă de timp prin care se interzice unui suporter român accesul în stadion.

Chestia e ca Tweety ăsta ( ce nume de păsărică ) l-a agresat pe cameram nu pe stadion, ci în stradă. Deci faptul că nu are voie pe stadion o să îl împiedice să mai agreseze cameramani ?! NU ! Păi şi atunci ce pedeapsă e asta bă judecătorilor ? Poate trebuia să il rugaţi frumos, ” Hai bă Tweety, nu mai da şi tu în cameramani, te rugăm noi frumos. ” Şi dacă o să le mai dea la picioare … asta e.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.