Vista Service Pack 2

Se pare că Microsoft se grăbeşte cu Service Pack 2 pentru Windows Vista. Data de lansare pentru SP2 e undeva prin aprilie 2009, dar până atunci MS oferă o variantă beta pentru cei care doresc să rişte. Aici e SP2 pentru 32-bit şi aici pentru 64-bit.

MS încearcă să rezolve plângerile utilizatorilor, îmbunătăţind sidebar-ul şi consumul de memorie al acestuia, nişte amănunte la conexiunile wireless şi suportul pentru Blu-ray.

Eu încă nici pe Vista nu am trecut, l-am încercat atunci la început şi mi-a ajuns. Îmi bat destul capul cu el pe laptopurile cunoscuţilor. Deocamdată prefer XP cu SP3, deşi am făcut trecerea pe SP3 cu puţină frică şi la ceva timp după ce a apărut, ca să fiu sigur ca e ok. De asta nu m-aş băga nici atât pe un Service Pack beta pentru Vista. De vreme ce nici Service Pack 1 n-a fost chiar ok de la început, nu m-as aştepta la mai multe de la Service Pack 2.

Via LifeHacker.

Un comentariu la Vista Service Pack 2

  1. Cu un sistem decent isi face treaba super bine ! Am incetat sa fiu hater vista… vista e viitorul… asa vati cacat pe voi si cand a aparut xp

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.