Meniul de Start din Windows 10 și Cortana nu se pot repara

Asta dacă e să vă crape.

Nu cred că are o cauza anume pentru care crapă sau e ceva foarte general. La mine a crăpat rulând 3-4 ore pe zi, 5-6 zile pe săptămână, maxim 1 lună de zile.

Pare un lucru foarte greu de realizat ca o funcționalitate de bază și cu o vechime de 20 de ani dintr-un software să crape la modul în care nu se mai poate repara.

Dacă Windows 10 ar fi fost o mașină atunci probabil nu ar fi virat decât o roată sau s-ar fi învârtit doar 3 din 4 roți și ar fi produs pizza sub capotă, ceea ce ar fi total inutil dacă nici măcar nu poți scoate mașina din parcare, dar ce mișto era dacă ajungeai undeva și scoteai o pizza caldă de sub capotă, desigur, plină de ulei de motor, ca să fie și ea inutilă, ca toate funcțiile noi din Windows 8 / 8.1 / 10 care se prezintă a fi foarte interesante și se dovedesc o fi mizerii lente, precum funcția de Search, care returnează rezultate de pe internet în loc să arate fișiere locale.

Video-uri ca cel de mai jos se găsesc cu sutele pe YouTube. Sunt vreo 3-4 fix-uri plimbate pe interneți. Eu n-am găsit fix care chiar să funcționeze așa cum ar fi trebuit.

Cele mai stupide fix-uri sunt cele în care pierzi jumătate de Windows, setări, programe instalate etc. Păi ăsta nu e fix. Nu îți repari mașina cumpărând una noua, dar același model.

Orice fix e binevenit.

Nu funcționează nici ideile de pe forumul Microsoft.

3 comentarii la Meniul de Start din Windows 10 și Cortana nu se pot repara

  1. Încercați asta, la mine a funcționat de 3 ori pana acum :))
    Dați restart la computer, in secunda 1 cand pe ecran este afișată imagine și iconițele de pe desktop apăsați tasta de windows în mod repetat, și ar trebuii să deschidă meniul de start înainte ca toate procele windowsului să fie deschise.
    La mine a funcționat, ar mai fi o soluție cu powershell, dar pe aia v-o spun doar daca nu funcționează ce am zis mai sus.

  2. Pai incercati fix-ul meu: imi bag si imi scot P…A de cate ori vad un windows nou cu interfata metro pe computer (daca era pe mobil intelegeam).

    SOLUTIA: instalati cu incredere windows 7.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.