… deoarece vă aflaţi în baza noastră de date

Cam aşa se scuză fiecare căcat care trimite emailuri pentru a promova ceva. N-aş fi zis că emailul meu e în baza de date a lor, dar întrebarea e CUM a ajuns emailul meu acolo, că deja e evident că e acolo dacă tot am primit emailul. Ei zic oarecum bine, că au cumpărat 100.000 de mailuri şi le-au băgat în baza de date şi gata. Lumea e acolo, în baza de date. Şi eu acum ar trebui să mă liniştesc când văd emailuri în care scrie că ” Va trimitem acest email deoarece va aflati in baza noastra de date ” sau ce ?

Până una alta, şi HaineDeFitze.ro / HainePentruCocalari s-a gândit să intre puţin în inboxul meu. Chiar mă mir că emailul a intrat în inbox, asta e.

haine-de-fite2
haine-de-fite1

Porcii nici măcar nu au pus un link pentru dezabonare. Şi cum la From apare office@yahoo.com cred că ar fi cam inutil să dau reply cu subiect “Eroare”, nu ?

Ok, îmi trimiteţi tot felul de mizerii pe email şi îmi ziceţi că sunt în baza voastră de date. Adică ce să însemne asta ? Dacă am citit footerul emailului e clar că eu căutam ceva acolo, să mă dezabonez, dar voi îmi sugeraţi că tot eu sunt ăla care s-a înscris acolo ? Era mai bine să vă limitaţi la spam, că cu minciunile alea doar faceţi oamenii să se simtă jigniţi.

Şi să lăsam emailul aici, să-l culeagă culegătorii de emailuri: hainedefitze@yahoo.com.

11 comentarii la … deoarece vă aflaţi în baza noastră de date

  1. Majoritatea nu au habar si copieaza pur si simplu acele fraze de la sfarsitul mailurilor care au primit si ei.

  2. mda … se stie :D
    odata am dat reply la o faza de asta .. si tot adminu s-a luat de mine ca el ce vina are ca trimite automat …
    pai automat automat .. da eu daca nu m-am inregistrat?! =)

  3. Ba esti nebun? office@yahoo.com .. cin’ esti tu ba tenie? Basescu?

  4. mda..si eu primesc o gramada de mail-uri d’astea tampite
    Saptamana trecuta am primit ceva cu un cont la raiffeisen bank..eu nici nu am nici un cont la ei :|
    Si tot felul de de astea aiurea..

  5. E naspa ca esti deja intr-o baza de date care circula pe la fiecare spammer, probabil vanduta la un pret modic. Primesc 2-3 pe zi, desi nu-mi amintesc sa ma fi inscris undeva pt asta.

  6. pai nu era buna ideea sa le inscriem adresele la careva newslettere porn’ ???

  7. Hai sa iti zic doua lucruri despre emailul asta:
    1. Degeaba publici adresa lor, probabil o folosesc doar la trimis mailuri, nu si la primit; Office-ul (office@…) insa nu se stie … :D

    2. Daca aveau link de dezabonare probabil n-aveai curaj sa faci click, ca sigur linkurile alea de fapt confirma ca ai emailul activ, nu prea confirma dezabonarea.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.