Marley & Me (2008)

Ca să zic cât mai repede, filmul e chiar tare, mi-a plăcut destul mult. A trecut mult timp de când am văzut ultima oară o comedie aşa bună.

Filmul e cu un labrador (Marley), Owen Wilson (John Grogan) şi Jennifer Aniston (Jennifer Grogan). De fapt filmul îl are în centrul atenţiei pe labradorul Marley, pe el şi toate prostiile pe care reuşeşte să le facă. Prima jumătate a filmului e mai veselă şi a doua jumătate ceva mai tristă, apar copiii în familia lui John, apar şi certurile cu nevasta şi Marley încetul cu încetul îmbătrâneşte şi devine cam emo.

Alte detalii.

3 comentarii la Marley & Me (2008)

  1. trebuie sa ma uit si eu dar gasesc pe trackere doar formaturi naspa ale filmelor…

  2. La inceput e funny – apoi de la jumate incolo e drama inclusiv finalul

  3. Frate, filmu’ e jalnic. N-am inteles unde ti s-a parut comedie, da’ daca tu prin cateva prostii penibile facute de un caine intelegi comedie atunci iti recomand clipurile cu “animalutze funny” de pe youtube. Filmu’ n-are niciun sens, mai ales ca la final se vrea serios. E o poveste banala care cand devine si mai plictisitoare incearca sa ne surprinda prin faptu’ ca mai face aia un copil. SUPER! Nu-nteleg cum de au acceptat actorii astia sa joace intr-un film asa slab. Multumesc ca mi-ati citit parerea! Bafta!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.