Antena 1 șochează

… prin prostie și nesimțire, nicidecum prin vreun material de senzație. Și tot șochează de multă vreme.


Sursa, inevitabil, Zoso.

Nici nu mai are rost să îi fac eu de căcat, se descurcă perfect și singuri. Btw, mă mir că n-a facut și Antena 3 o preluare ca să o bage la știri. Mai e timp, încă puteți !

4 comentarii la Antena 1 șochează

  1. AM VAZUT INCA DE IERI PE ANTENA3 O STIRE IN CARE AU RECUNOSCUT CA AU FOST PACALITI DE BLOGGERI CU ACESTE POZE DIN LOST. S-A TREZIT SI ZOSO SA COMENTEZE DUPA CE OAMENII AU PREZENTAT GRESEALA IN JURNALUL DE STIRI!!!!

    Il stiti pe Zoso, nu? Dar ii stiti adevarata fatza?

    Aici unu articol despre cat sange are in mandarine: http://razvan-sidoreac.net/?p=79
    si despre cum critica el antena 1 dupa ce ieri am vazut o stire pe antena 3 in care recunosteau ca s-au lasat pacaliti de un blogger cu pozele din lost

    Comentati ce vreti despre acest ”tataic al bloggerilor” sau injurati-ma. sunteti bine veniti

    • Bre, era vorba despre Antena 1, nu despre Zoso. Si faptul ca Antena 1 a recunoscut ca sunt prosti nu ii face cu nimic mai destepti. :)

      • da, dar il face pe zoso mai ridicol, el postand asta dupa ce s-a dat in jurnalul de stiri faza ca pozele erau din film, poate ca si el a fost printre prostii pacaliti la prima vedere si a vazut in jurnalul de stiri ca pozele erau din lost :))

        daca posta inaintea lor atunci era de aplaudat

      • da’ lasa-l pe Zoso, e vorba despre ANTENE aici !

        N-a zis ca el a descoperit, daca nu vedeam la el nu aflam, a vazut si a dat mai departe. Care e problema ? :) A, da … ai tu ceva cu el.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.