Limba română e grea

… şi mulţi au probleme cu ea. Ştiu că internetul nu e chiar ora de gramatică, dar tot nu îi înţeleg pe ăştia care sunt analfabeţi când e vorba de scris pe net.

http://img.teniescu.ro/albums/blog/limba-romana-e-grea.png

Faptul că nu ştie că în adresa de email n-are ce căuta “www.” e de trecut cu vederea, dar când o dă în “mi-se spune”, “ie” sau “sidiu” deja merită câteva şuturi în cur. De observat faptul că ştie să scrie corect “need for speed”, e până la urmă o realizare, nu?

Ce scuză poate avea cineva care nu ştie scrie corect o frază în limba română? Înţeleg că sărac nu e, doar are calculator, internet şi a auzit de NFS, aşa că sigur a dat şi pe la şcoală.

7 comentarii la Limba română e grea

  1. bai fratioare, cand vad d-astia care se plictisesc in casa, imi vine sa ma spanzur. Cate mesaje de genul asta n-am primit si eu … dar ii las in pace. Le dau delete si trecem cu vederea. Ma gandesc ca acesti copii de scriu comentariile gen ce se vede mai sus, au pana in 13 ani, asculta salam 3-4 ore pe zi si pe la scoala nu prea trec ca se duc sa bea o bere la orele de romana.

    Aveam eu un site cu Cristiano ROnaldo acum vreo 2 ani si primeam mailuri de genul : Cristiano, as dori id-ul tau daca se poate. plz plz plz plz. :| Ce sa le faci …

  2. daca nu ar fi fost prostii astia eu nu as mai face bani cu adsense.

  3. Asta e omul de rand, nu cel care iti poate da un sfat despre campanii online.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.