Şi criminalii trebuie să termine şcoala

O mai ştiţi pe fata aia de 15-16 ani care a omorât-o pe mă-sa cu o toporişcă? Vă aduc eu aminte. Ea a zăpăcit-o pe mă-sa pentru că o certa, îi zicea să ia note de 10 şi ocazional o bătea. O înţelegem, oricine ar fi făcut la fel. Nu?

Acum, de fapt ieri, săraca fată a zis că vrea să îşi termine studiile şi că ar vrea să fie eliberată ca să poată face asta. Avocata ei zicea că o să aibă un viitor nasol dacă nu apucă să îşi termine studiile, că o să iasă de la pârnaie fără să aibă măcar liceul terminat şi o să fie naşpa pentru ea. Ce-o să facă fără liceu? Trebuie să aibă şi ea un viitor, chiar şi aşa criminală cum e ea.

Phă, copilă tâmpită, da’ când ai băgat toporu’ în mă-ta aia care te bătea nu te-ai gândit cu capul ăla prost că o să ajungi la pârnaie, nu? De la crimă la pârnaie e un drum cam scurt, câteva zile sau luni. Şi acum ea îşi face griji că peste 10 ani când iese de “după gratii” o să-i fie naşpa fără liceu. Ce glumă gratis.

Asta mă enervează la mulţi idioţi, că ei se apucă să se bată prin baruri, dau cu cuţitul în unul şi în altul doar pentru că i-au călcat adidaşii albi, apoi ajung la pârnaie sau cu dosare penale groase cât DEX-ul şi apoi se suie pe bloc ameninţând că se aruncă dacă nu le dă cineva un loc de muncă. Că normal, ei în loc să aibă grijă de viitorul lor erau preocupaţi să facă buzunare oamenilor din discoteci. “Oare de ce nu ne angajează nimeni? Ăăăăăă … ?!”

Revenind la criminala noastră, cine nu şi-ar dori ca al lui copil să aibă în clasă o criminală care pretinde că are / a avut “nebunie temporară”? Adică dacă pe mă-sa a omorât-o pentru că o critica şi o bătea atunci ce ar opri-o să omoare vreun coleg care o ciupeşte de cur? Nimic? Sau poate lipsa toporului?

Deci dacă e să o elibereze pe nebuna aia, indiferent de motiv, atunci cred că trebuie să fugim urgent din ţară. TOŢI!

5 comentarii la Şi criminalii trebuie să termine şcoala

  1. Emo care se exteriorizeaza. Din acelasi “buchet”, o tiganca ce isi foloseste copilul pe post de arma. We’re doomed.

  2. Romania bah.. pe criminala asta curva mica vor sa o lase libera iar pe noi daca ne prinde cu un g pac dosar penal parnaie etc…tara de cacat

  3. Sa se scolarizeze la mititica. N-o fi nici prima si nici ultima. In ceea ce priveste “motivatiile”, tre’ si avocata aia sa castige un ban :D

    Mi-ar placea sa avem pedeapsa cu moartea. Ar salva multe asemenea “drame existentiale”.

  4. Saracuta ce sa faca ea dupa ce iese de la inchisoare? O vrea sa se fac directoare sau ceva mai important… poate si o facultate :)) de parca ar primi-o cineva la munca dupa puscarie. R fi trebuit de mult sa se gandeasca dar la ce a facut nu cred ca ar avea cu ce gandi.

  5. ma sincer la cum isi bat unii copchii …..nu k ar fi un ex.bun….si de amu in kz de asha ceva orice copchil sa achizitioneze un topor. dar….ar trbuii so lase si aia mai moale…. dak no duce capu…no duce…asta e… nu toti ies doctori si ingineri…..

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.