Yahoo! Messenger 10 (beta)

Am observat că a apărut versiunea beta pentru Yahoo! Messenger 10 şi am văzut pe net nişte imagini destul de ciudate, aşa că am vrut să văd exact care e treaba cu versiunea 10.

Am citit pe undeva cum că are nu ştiu de design nou şi mult mai mişto. Da? Unde? E la fel ca versiunea 9, în mare parte, dar are câteva chestii noi şi oarecum utile. Acum depinde şi de om, de cât de utile găseşte fiecare chestiile astea noi.

Până acum Yahoo! Messenger se instala într-o singură limbă şi doar în limba respectivă putea fi utilizat, acum, înainte de login, apare o opţiune pentru selectarea limbii, dar cum n-are prea multe limbi posibil să nu fie chiar aşa utilă chestia asta.

Două lucruri îmi plac la noua versiune, Y! Insider şi Y! Updates. Y! Insider e un fel de browser al messengerului în care apar câteva chestii de pe Yahoo, ştiri, vremea, emailurile şi altele. Y! Updates e util dacă vrei să vezi ce fac oamenii din lista ta, aici apar linkurile care au fost puse la status, tweetsurile de pe Twitter şi multe altele. Nu e rău.

Yahoo! Messenger 10 Beta
Yahoo! Messenger 10 Beta
Yahoo! Messenger 10 Beta
Yahoo! Messenger 10 Beta
Yahoo! Messenger 10 Beta
Yahoo! Messenger 10 Beta

Oricum, încă e prea devreme să folosim Yahoo! Messenger 10, ţin minte ce mă mai chinuiam cu versiunea 9 când era beta, dar poate fi descărcat de aici.

6 comentarii la Yahoo! Messenger 10 (beta)

  1. Sincer nici eu nu ma grabesc sa-l descarc,pt ca , cu versiunea 9 a fost un dezastru…pur si simplu a trebuit sa trec iar la 8 pana ce a fost finalizat v.9…totusi astept :P

  2. Eu inca mai am 7. Insider mereu a existat. 10 asta consuma multe resurse?

  3. Mie nu mi se pare iesit din comun 10-le. L-am descarcat aseara, dar dupa ce mi s-a blocat o data, a doua si a treia oara a refuzat pur si simplu sa se mai conecteze.
    Updates imi arata si 9-le. Cat priveste Yahoo!Insider, el e prezent si la versiunile mai vechi, by default daca nu ma insel. Se poate dezactiva.
    Overall, nu i-as dat mai mult de nota 7. Noroc ca e inca in beta si mai au timp sa ii remedieze bugurile. :D

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.