A, păi da’ Madonna nu cântă mişto

Acum că a venit Madonna şi prin ţara noastră s-au trezit vorbind o grămadă de artişti autohtoni despre showul ei şi felul în care a cântat. Mari vedete internaţionale de la noi au zis că Madonna asta nu prea ştie să cânte şi probabil că dacă se dădeau ei de 2 ori peste cap ajungeau şi la concluzia că e mută.

Acum vreo 2 zile am văzut-o pe Loredana Groza cum trăia filmul în care zicea că Madonna nu se pricepe prea bine la cântat. Cine s-a trezit să zică asta? Loredana Groza! Păi dacă ea a zis aşa atunci ar trebui să o alungăm pe Madonna din România şi să n-o mai lăsăm să vină niciodată, pentru că Loredana, cântăreaţa curului, e de părere că Madonna e varză. Culmea e că Madonna e aia care are mega succes, şi nu Loredana / Anonima României, şi parcă Loredana o imită pe Madonna, nu invers. Dar nu-i nimic, Madonna nu cântă bine.

Azi l-am văzut şi pe Zoli de la Sistem cum dădea el din gură la Antena 3 şi cică avea şi el o părere: Michael Jackson ştia să cânte şi să danseze, spre deosebire de Madonna. Cine zice asta? Un anonim care are impresia că ceea ce face el cu butoaiele alea e muzică şi spectacol, nu doar nişte sunete şi lumini care irită ochii şi urechile. Ce n-a mai zis Zoli de la Sistem e că şi Madonna are un plus în faţa lui MJ, e vie. Cum sună asta?

Noroc că avem şi noi vedetele noastre, care concertează doar în Bulgaria, România şi Moldova, că dacă e să moară Madonna atunci o să fie oameni d-ai noştri care să o înlocuiască. M-am liniştit acum.

10 comentarii la A, păi da’ Madonna nu cântă mişto

  1. hahahaha, daca au fost intrebati mi se pare normal sa isi spuna parerea; nu mi se parea ca era careva frustrat

    apoi, cred ca suferi de orbul gainilor sau faci confuzii, dar am vazut-o pe Loredana si la Antena 1 si pe Pro Tv si spunea ca i-a placut foarte mult concertul, ce experienta unica etc.
    Trebuie sa recunosc ca mi s-a parut foarte amabila si draguta

  2. Poate ca nu canta extraordinar dar a avut parte de alta promovare, alta tara, alti bani. Pun pariu ca o fac la voce multe alte cantarete bune de pretutindeni..dar ea a profitat de industria din State

  3. are dreptate Catalin. Loredana a vorbit foarte frumos despre concertul Madonnei.

    din pacate postul tau este malitios in mod gratuit.
    Pana la urma oricine isi poate spune parerea si nu trebuie sa placa tuturor

  4. ba… Aurelian Temisan canta mai bine decat Guta, cu toate ca Guta are mai multi faini. daca esti bine promovat nu esti bun cantaret.

  5. Nu mi-a placut niciodata Loredana si mai ales comparatia ea-Madonna. De unde a pornit asta? De la ea sau de la mass-media?…

    @Teniescu: Dar tu ai fost la concertul Madonnei? Care e opinia ta personala?

    • Mie mi s-a parut ca intotdeauna Loredana a copiat-o pe Madonna. Si daca urmaresti doar clipurile lor iti dai seama de asemanari.

      nu sunt fan Madonna, deci nu aveam ce sa caut acolo. sunt pe gustul meu maxim 2-3 piese de la ea.

  6. pai vreau sa zic si eu ceva.in primul rand, loredana indiferent ca o imita pe madonna, indiferent ca nu, nu ea si-a dat titlul asta, ci fanii sai.si daca stai putin sa asculti, diferenta dintre vocile madonnei si a loredanei sunt gigantice. pentru ca madonna nu stie sa cante ,iar loredana face show mai mare ca ea si o tine vocea pe care ea macar o are 4 ore in continuu intr-un concert , daca vrea.in al doilea rand michael jackson are si o mie de plusuri fata de madonna daca vrea indiferent ca e mort sau nu, pentru ca michael jackson este de un milion mai bun ca madonna, este macar original, daca tot se spune ca loredana o copie pe madonna, de ce madonna il copiaza pe michael jackson, asta , bineinteles, din mai multe puncte de vedere, nu stau acuma sa le spun pe toate ca ar iesi “parerea”asta a mea kilometrica.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.