Deschizi linkurile cu “image.php” din massuri?

Ideal ar fi să NU le deschidem, mai ales dacă mesajul arată cam aşa “foto :D ” pentru că e un virus care trimite massuri pe Yahoo! Messenger. Domeniul nu e tot timpul acelaşi, sunt în total vreo 10 domenii care apar în mesaje.

Dacă am primit şi eu massuri cu mesajele astea e clar că au existat fraieri care au dat click pe linkuri şi s-au înţepat nasol de tot. Noroc că există soluţii şi pentru ei, şi uşoare şi complicate.

Devirusarea automată:

Simplu. Folosiţi Malwarebytes Anti-Malware 1.46 şi Kaspersky Virus Removal Tool 2010 9.0.0.722. Se downloadează astea două, se instalează, se face update şi apoi se scanează sistemul, după care se şterg fişierele infectate.

Dacă aveţi deja un ceva de la Kaspersky, antivirus sau internet security ar fi bine să le faceţi update si apoi să scanaţi sistemul.

Malwarebytes Anti-Malware 1.46 cică ar fi bine să-l rulaţi după ce aţi oprit protecţia antivirusului şi cu cablul de net scos. La mine a mers şi cu astea exact invers.

Pe Devirusare găsiţi şi cum să faceţi devirasrea manuală, pentru ăştia care preferă să se chinuie.

2 comentarii la Deschizi linkurile cu “image.php” din massuri?

  1. “La mine a mers şi cu astea exact invers.” deci ai dat click ca prostu? :))

  2. @danny: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nu. am folosit Malwarebytes Anti-Malware 1.46 cu alta ocazie si era vb de cablu de net si antivirus. :)))))))))) si nu, nu pe calculatoru’ meu. :))))))))))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.