Dacă ar fi după mine, aş executa toţi suporterii violenţi – mizerii la Steaua – Dinamo

Şi asta doar din cauză că violenţa lor e stupidă şi fără sens.

Să nu mă înţelegeţi greşit, n-am nimic împotriva suporterilor paşnici şi împotriva violenţei, dacă are un scop sau un motiv foarte bine întemeiat.

Pe mine nu mă interesează meciul Steaua – Dinamo şi nici cupa lor, doar că deja devine penibil cum handicapaţii ăştia se comportă ca nişte sălbatici drogaţi şi distrug sau se bat cu oamenii care n-au nimic cu meciul lor.

Jucaţi, susţineţi, dar dacă oamenii neimplicaţi în fotbal au de suferit atunci, dacă ar fi după mine, v-aş executa pe loc. Legea e lege. De ce un meci de fotbal vă dă dreptul să faceţi mizerii şi ilegalităţi? Vă băgaţi în ilegalitate şi atunci când jandarmii vă rup muia aveţi drepturi.

S-au batut cu jandarmii, dar au ajuns sa se bata si intre ei. Stelistii si dinamovistii au facut prapad pe strazile din Brasov. Cele doua grupari s-au intalnit in mijlocul orasului si au sarit la bataie. [Ştirile ProTV]

Trebuie dat un exemplu, pe cât de dur pe atât de util. Dacă i-ar băga în spital 2-3 luni şi încă vreo 10 de puşcărie, minim, poate s-ar mai gândi de 2 ori ceilalţi înainte să facă pe şmecherii.

Un comentariu la Dacă ar fi după mine, aş executa toţi suporterii violenţi – mizerii la Steaua – Dinamo

  1. Lipsa de civilizatie. Parca au scapat din jungla. Lipsa de respect fata de ei insusi si de comunitate. Pe urma dorim sa ajuungem in Europa , dar cu acesti suporteri nu pori sa mergi nicaieri.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.