În timp ce toată lumea încearcă să impresioneze cu hainele

Întâmplător am văzut pe Facebook o poza în care sunt doi tipi: Pharrell Williams și încă unu, care nu-mi pare cunoscut. Nu-i relevant numele lor, important ar fi că sunt vedete și că au aproximativ o căruță de bani.

Pe mine m-a surprins puțin că ăștia doi purtau tricouri atât de simple și care par destul de normale și, eventual, ieftine. Oricât de ieftine ar părea sigur nu sunt deloc ieftine, dar ideea este că ar fi putut alege ceva cu care să iasă mult mai tare în evidență. Adevărul este că și un tricou banal te acoperă la fel de bine ca unul de fițe (gen Lacoste, de 600 de lei bucata).

pharrel williams

Explicația este foarte simplă: oamenii ăștia au altceva cu ce să impresioneze, spre deosebire de ăia care rup mallurile în ideea că “să vezi ce-o să zică lumea când vede ce mi-am cumpărat”.

Partea mai tristă e că majoriteatea nu fac decât să urmeze un trend.

Apare azi la MTV un fraier celebru care poartă chiloții peste blugi și mâine toată lumea va face la fel. Nici unul nu va sta să se întrebe “mă reprezintă pe mine purtatul chiloților peste blugi sau sunt doar mai prost decât o maimuță și imit ce văd la oameni?”.

Update: O poză cu Alex Velea mai jos, ca să vedem diferența dintre un băiat care își permite un Rolls-Royce și un băiat care se dă cu un Golf. Și nu Velea e cel care se dă cu Rolls-Royce.

Alex Velea

Sper că după poza cu Velea să devină mai clar textul de mai sus, mai ales pentru lenții gen Mircea Popescu.

Pharrell Williams, $76 million

Versatile star made his name penning hits for rappers and pop artists alike as part of popular production duo The Neptunes; now fronts funk-rock band N*E*R*D. Once named the world’s best-dressed man by Esquire, Williams designs sunglasses for Louis Vuitton and launched apparel lines Ice Cream and Billionaire Boys Club.

6 comentarii la În timp ce toată lumea încearcă să impresioneze cu hainele

  1. Ataaat ! cu replica “și încă unu, care nu-mi pare cunoscut” tocmai te-ai pisat pe el de blog =)) sterge blogul si dute si joaca mario prietene !

    • VAI, CUM MI-AM PERMIS SA NU STIU CA ALA E Adam Noah Levine din Maroon 5. pentru mine Maroon 5 inseamna fix 2 melodii. sper ca realizezi ca nu toti sunt fanii lor.

      mai vezi cu cratimele alea ce faci pana ti-o freci la clipurile de la Maroon 5.

      • ce copil =)) si tu esti “dala” care cand nu mai are ce sa zica corecteaza gramatica celuilalt ! =))))))) penibil ! normal ca 2 melodii stii , daca esti fan Velea =)))

      • atat ai reusit sa intelegi? au 2 care-mi plac mie si gata. restul nu ma intereseaza. n-am de ce sa ii cunosc daca nu ii ascult. are vreun sens pentru tine sau ti se pare mai logic sa stiu toti artistii care nu-mi plac?

        daca eram fan Velea poate nu criticam modul in care se imbraca, nu crezi? poate nici asta n-are sens pentru tine.

  2. se pare ca au tricouri obisnuite…dar de palaria de pe cap ce mai zici??? in afara ca e de prost gust, crezi ca incearca sau nu sa atraga atentia….publicitatea e la fel in orice tara

  3. Cred ca e o diferenta, in prima poza par a fi la un studio de inregistrari,loc unde mergi zilnic…iar Velea e pe scena man,ii trebuie costumatie.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.