Forumul In gura presei – Antena1.ro

Forumul In gura presei de pe Antena1.ro a fost redeschis.

De ce ? Nu stiu … si nici nu am vazut sa scrie pe forum motivul redeschiderii forumul / nici Mircea Badea n-a zis in nici o emisiune cum ca s-ar fi redeschis.

Acum iar o sa aiba niste oameni unde sa il injure pe Badea si el o sa-i enervezi si mai tare cand le zice in timpu’ emisiunii ca sunt extrem de prosti. ;))

14 comentarii la Forumul In gura presei – Antena1.ro

  1. mesterul manole a fost un criminal.de ce noi in clasa a patra invatam despre violenta?dupa ce a sarit in gol de pe biserica de beat ce era crezandu-se Icar romanii au scos un mit.Mitul este valabil inca.multi au scapat de puscarie.

  2. mIRCEA IMI PLACE F.F.F.F.F MULT EMISIUNEA TA, PACAT CA NU PRIND DECAT CATE UN PIC DIN CAND IN CAND! eSTI TARE

  3. comenteaza te rog si stirile despre taxa auto

  4. …salutare…crezi ca indiferenta,nepasarea si nevotarea hotilor a.r mai putea salva ceva din ceea ce a mai ramas nefurat,speranta ptr.copii nostrii !?!…sau ajungem la o alta forma de ‘jihad’???…multa bafta in continuare…

  5. Mircea te iubesc`!!!:X…esti cel mai tare…Te rog sa imi rostesti numele cand primesti comentariul meu`!!!Si mama te adora….io am doar 13 ani….si sunt clasa a 7a …mai mult de jumatate din clasa mea…..peste 40% din profesori…si mai mult de 60% din prietenii mei te urmarim….Ai o caterinca in tine…sa terminat…esti cel mai tare…Dupa parerea mea dak pleci vreodata de la antena 1 esti cel mai fraeir…aici trebuie sa stai..toata viata…sa faci caterink de toti….dupa parerea mea esti persoana cea mai in masura sa faci asta….TE iubesc:X

  6. Domnule Badea apreciez ce faceti foarte mult, patima pe care o puneti, uneori se poate descifra ura din sufletul d-voastra , de ce nu candidati ca independent la senat si sa ne relatati de fata locului ce se intimpla ? Cu stima David.

  7. Ceea ce ai spus in aceasta seara seara este foarte adevarat. Chiar acum citesc cartea vietii lui Che Guevara pe care ai prezentat-o acum o saptamana in cadrul emisiunii. In tara asta nu poate exista o revolutie…in niciun domeniu…este o tara in care ‘micul’ are puteri miraculose…poate spala minti… poate inabusi orice sentiment de indignare…Din pacate oamenii nu inteleg ca un om precum Che care a tinut discurul in fata Organizatiei Natiunilor Unite cu pantofii rupti a ramas in instorie ca un simbol al libertaii si al dragostei fata da oamenii oprimati…. din pacate ceea ce va ramane in urma multor tineri ai acestei generatii va fi doar o nota de plata prafuita intr-un club de ‘fite’…. Cu mult respect Barbu.

  8. Singura emisiune de la Antena 1 pe care o urmaresc cu mare placere este “In gura presei” pt. ca e prezentata de Mircea Badea atit de natural , realist ,cu umor si la obiect incit sunt convinsa ca Mircea Badea e facut special pentru acest gen de emisiune. De fapt il urmaresc cu mare placere pe Mircea Badea inca de cind era la Tele 7 abc cu Teo , cind facea si acolo o revista a presei de asemenea sub forma de pamflet.Pacat ca nu mai face emisine cu Teo , insa si aici este omul potrivit la locul potrivit.

  9. În Timișoara la Spitalul Luis Țurcanu,așa zisa doctoriță Mărgineanu nu este capabilă sa-si facă meseria asa cum se cuvine. Mai este și o mare mincinoasă pentru că a externat un copil de trei ori din spital, a spus ca e totul in ordine, dar tot de trei ori l-am dus înapoi cu febră mare, 39. A mințit că i-a făcut o analiză, doar că doctorița de la Bioclinica din Timișoara a spus că dacă îi făcea analiza trebuia să i se ia sânge cinci zile la rând și nici vorbă de așa ceva. Apoi a scris în foaia de ieșire că copilului i s-au făcut injecții cu o substanță, dar bunica copilului a întrebat asistentele ce îi fac și nu au amintit deloc de substanța scrisă în foaia de ieșire. Când am internat copilul a treia oară cele care au fost noaptea de gardă s-au întrebat unele pe altele dacă să scrie în foaie că copilul avea ganglionii umflați sau să nu scrie, că au văzut că e venită în spital a treia oară după numai o zi de la externare. Profesorul care își face vizita pe acolo a certat-o, dar nu a mai controlat-o și ea a făcut tot nimic. Am internat copilul a patra oară, l-au pus la perfuzii direct, numai și numai din cauza ei. Se laudă pe toate drumurile că ea are pile și tot felul. Vă rugăm din suflet să faceți auzit mesajul nostru, poate pe dumneavoastră vă aude cineva , să nu mai nenorocească și alți copii această ”doctoriță”. Noi ce putem face este să cerem conducerii spitalului o explicație în scris, răspunsul fiind mai mult ca sigur în favoarea ei. Dumneavostră aveți curaj și oricum mai multă putere , așa că vă rugăm frumos faceși cunoscut cazul.

  10. domnule ?!zi ceva si de otv ca nu ai scos niciun cuvant de dan diaconecu?zi ceva acuma…

  11. Buna Mircea…O istorioara despre politisti: la inceputul lunii august intram cu masina in Ungaria. Imediat dupa controlul de la frontiera, am cumparat de la un chiosc tichet pt autostrada si…am intrat pe banda 1 sa ne incadram in trafic. La 3 m…doi politisti ne-au facut semn sa oprim, satisfacuti ca au gasit infractoarea: eu, pe bancheta din spate inca nu-mi pusesem centura (nici fiul meu , pe scaunul din dreapta nu o avea inca – dar fixul era pe bancheta spate…) Mi-a intocmit proces verbal pt amenda 5000 forinti. De atunci incerc sa o platesc in tara , stiind ca numai operatiunea in sine se taxeaza cu 45 euro, dar…nu pot pt ca scrisul este indescifrabil….E o idiotenie……Cornelia

    PS- daca te intereseaza, eu lucrez in Belgia si am multe poze din parcuri, chiar cu lebede, gaste si … alte asemenea….

  12. Poate va dezamagesc, dar aici nu e loc de lasat mesaje pentru Mircea Badea, deci nu vor ajunge la el. Daca nu va deranjeaza sa nu le primeasca atunci puteti lasa mesaje in continuare.

  13. bai da prost mai este ala care a scris acel articol,cel de la realitatea.Cum sa nu munceasca nimeni in Moldova?toti bani care intra in tara(domnule inteligent)sunt banii nostri.MOLDOVENII care muncesc in afara si chiar am reusit sa mai ridicam ROMANIA la suprafata.noi muncim din greu in afara nu stam cu mana in c…cum stai tu domnule de la realitatea si scrii si un articol de c….,daca nu stii ce sa mai scrii stai acasa si suge un deget.