Copiii emo, urmăriţi de poliţie şi de SRI

Gata, se pare că ăştia emo au cam belit-o, deocamdată doar în Timişoara. Dintr-un articol de azi din EVZ:

Oamenii legii din Timişoara îi monitorizează pe adepţii curentului emo din oraş, ca să „salveze societatea“.

Şeful IPJ Timiş, Săndel Palade, a constituit la Timiş oara un detaşament specializat în supravegherea şi monitorizarea copiilor emo, adică a adolescenţilor şi a tinerilor adepţi ai acestui curent.

Iniţiativa a fost luată la sfârşitul lunii mai, anul acesta, la scurt timp după sinuciderea unei adolescente emo din Bucureşti. „Poliţia, din păcate, e singura instituţie care se implică în tot ceea ce înseamnă salvarea societăţii. În afara poliţiei, care chiar face ceva concret în direcţia emo, celelalte instituţii care ar trebui să o facă o fac, din păcate, doar declarativ.

Gaborii sunt proşti sau îmi scapă mie ceva ?! Adică ăia în loc să păzească oamenii de răufăcători şi să îi ţină în viaţă pe ăia care nu vor să moară, ei îi păzesc pe emoişti … ca să nu se sinucidă.

Deci dacă omu’ vrea să moară de ce nu îl lasă ? Încalcă vreo lege ? Asta e, daca încalcă vreo lege atunci să îl acuze de ceea ce a făcut, gen emo sinucigaş acuzat de omor pentru că s-a sinucis. Mhm.

Cam emo tristă situaţia.

2 comentarii la Copiii emo, urmăriţi de poliţie şi de SRI

  1. Bine ca au descoperit cea mai mare amenintare la adresa societatii.Aia sunt un pericol doar pentru ei insusi.

    ge0rgian a postat ultima oară pe blog: Melodia zilei: Lady Gaga – Just Dance

  2. Aia sunt copii iresponsabili si ar trebui ajutati de psihologi, nu de brute militienesti. In fine, in romania fiecare e specialist in orice. Daca vine unu de 2 metri si le zice alora sa nu se sinucida.. ce se intampla? Cel mai probabil se sperie si fuge intr-un loc mai retras si o face acolo. Actiunea sucks pe romaneste. Oricum trebuiau cheltuiti niste bani si au angajat oameni sa frece menta sau sa fugareasca copii.

    sabin g a postat ultima oară pe blog: Ubuntu 8.04.1

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.