SMS ţeapă

Acum câteva zile Buddha scria despre nişte situri puţin cam dubioase din online-ul românesc. Situri cu licitaţii, cu credite, preţuri mici ( teoretic ) care în final par mult prea dubioase şi cu nici un pic de transparenţă în sistemul lor.

Am mai găsit un site la fel de dubios, pe Globber tot văd de câteva zile reclama la un site, SMS Licitaţie. Situl vrea să fie tot un site de licitaţii unde sunt nişte produse … şi lumea trimite sms-uri ca să câştige produsele de acolo.

Mai naşpa e că:

12. Preţul de pornire pentru fiecare articol scos la licitaţie va fi de 0 (zero) RON. Preţul articolului va creşte cu 0,06 (zero virgulă zero şase) RON la fiecare ofertă. Durata timpului în care pot fi făcute ofertele este afişată în chenarul corespunzător articolului pus la licitaţie. Durata licitaţiei se va reseta de fiecare dată când se face o ofertă. Licitaţia va fi declarată închisă, atunci când cronometrul ajunge la zero şi nimeni nu a făcut o nouă ofertă pe durata licitaţiei. La sfârşitul licitaţiei, ofertele primite de către Furnizorul de servicii înainte de sfârşitul licitaţiei vor fi luate în considerare. Cel mai bun ofertant este persoana a cărei ofertă nu au fost urmată de o altă ofertă pe durata licitaţiei. Numărul de telefon al celui mai bun ofertant se afişează în celula corespunzătoare de lângă articolul licitat.

La urma urmei produsele alea pot rămâne foarte bine la ei, îi întreabă cineva dacă au dat produsele sau nu ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.