Morris, Inna şi Play & Win sunt rugaţi să ia o pauză

Acum serios, gata ! Mai lăsaţi şi pe alţii la tv sau la radio.

De când a apărut Inna – Hot tot merge şi merge peste tot la radio, la tv, oriunde se poate. De parcă nu erau deja sătule radiourile de Inna, s-au mai băgat în seamă prea mult şi Morris şi Play & Win. Chestia n-ar fi că ăştia sunt peste tot la radio şi tv, dar au melodiile cam la fel, asemănarea e deja supărătoare. Prima oară când am auzit melodia lui Morris, aia cu Desire, am zis “ iete bă, remix la Inna – Hot, sau o ciordeală după ea. “, când colo melodiile celor trei erau de fapt originale însă din lipsa de inspiraţie a muzicanţilor au ieşit cam la fel.

Eu propun ca ăştia să facă cu schimbul, 1 săptâmană la radio, 2 pauză. Că n-are nici un haz să auzim aceeaşi melodie de 3 ori, dar din guri diferite.

Şi ca să nu lipsească Morris nici de la tv … şi-a făcut clip pentru melodia Desire.

5 comentarii la Morris, Inna şi Play & Win sunt rugaţi să ia o pauză

  1. Proverbul ‘noi vrem munca … nu mancare’ se poate aplica perfect la astia. Deci trebe’ sa fim convinsi ca vom auzi aceleasi melodii din guri diferite ‘almost non-stop’

  2. Ai impresia ca seamana toate intre ele probabil fiindca Inna si Morris sunt niste proiecte Play & Win, toate piesele lor sunt compuse de cei de la Play & Win :) Insa ei au mai compus hituri si pentru altii (Akcent, 3SE, Activ, Andra, Catalin Josan etc etc)

  3. mda … deja gata … am ascultat inna – hot de peste 250 de ori ( fara gluma) … am ajuns la capatul rabdarii

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.