O lună fără Cola / Pepsi

Sincer, sunt destul de mândru de mine. După Crăciun n-am mai băut deloc Coca Cola sau Pepsi, iar înainte să mă las de Cola consumam aproape în fiecare zi şi se vedea efectul, îmi strica somnul, nici la sănătate nu dădea prea bine şi multe altele.

De multe ori chiar, mai ales când mănânc, simt nevoia să beau o Cola rece, şi mai ales după ce bag la maţ nişte piept de pui făcut pe grătar şi servit cu nişte piure, însă rămân doar cu pofta … încerc cât de mult să mă abţin.

Până acum am reuşit să mă abţin fără prea mare efort, însă sper să nu vină ziua în care să zic ” Bă, bag pula-n Cola, în gândul meu, … o Cola la 2 L, vă rog. ”

Cola şi Pepsi nu sunt singurele produse de pe lista neagră, acolo se mai află şi carnea de porc, pe primul loc, apoi salamurile şi dulciurile, puţin doar.

… vegetarian ajung.

9 comentarii la O lună fără Cola / Pepsi

  1. si noi suntem mandri de tine …..dar pana ajungem la paragraful 3. Intrebare:In ziua de azi crezi ca un articol nu mai este citit daca nu are in continut si cuvinte triviale?
    Nedumerire:este un individ pe you tube care isi baga si isi scoate tot la 2 secunde una alta si lumea din sala rade copios……oare de ce?

  2. Sunt de iertat cuvintele triviale atunci când omul are ceva de spus, însă să nu devină o obișnuință. Bravo că te-ai lăsat!
    Aveam și eu perioade Coca Cola, mă mai apucă câteodată, dar nici eu nu mai sunt dependent. E un lucru bun să știi când să te oprești. Nici abstinența totală nu-i bună:)

  3. si eu fac acelasi lucru, adica m-am lasat de prostiile astea de vopseluri cu apa. Am baut doar 2 cutii de pepsi la 0.25, cand m-am uitat la eurovision si m-a durut toata seara ficatul. De atunci sper sa beau cat mai rar. Am avut si eu o perioada in care zici ca eram drogat … beam 1 kg pe zi …

  4. Eu m-am lasat dupa rev de bautura .. n-am mai baut 3 sapt si 2 zile =)) (stiu cum suna .. nu eram alcoolic …doar ca beam in fiecare zic :D) … si a fost doar o chestie sa imi demonstrez ca pot …doar ca eu n-aveam probleme cu sanatatea sau ceva…
    Cat despre mancare…sa fim seriosi .. daca e sa le invartim pe toate partile … nimic nu mai e natural … degeaba eviti o anume mancare .. (ex puii tai mananca o gramada de graunte <> care s-au facut mari si frumoase datorita unor ingrasaminte chimicale de toata frumusetea … ca sa nu mai zic ca is pui facut la incubator … cu Q arfiticiala (!) nu de la mama gainusha :D .. )
    Si daca te-ai face vegetarian .. ai papa rosii, salata, etc la fel .. crescute cu o gramada de ingrasaminte “artificiale”, nu cu balega de la Joiana cum era inainte :D
    Anyway nu zic ca e rau ce incerci tu … doar ca e putin …doar putin fara rost :D
    Btw, de dulciuri te lasi ? adica la vara cand o sa trecem pe langa tonetele de inghetata n-o sa cumperi 4 inghetate pe zi nu ? :D:D

  5. Eu n-am o problema prea mare cu sucurile, dar cu tigarile sunt stresat rau ca nu pot sa le las.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.