iLink Web TV

De câteva zile la iLink este disponibil un nou serviciu, gratis deocamdată, Web TV. Din câte am înţeles, chestia e pe site la ei de câteva zile, iar majoritatea programelor tv sunt deja disponibile prin acest serviciu. Mai sunt şi câteva în teste, dar merg şi ele.

Ştiu că sunt ciudat, dar da, e televiziune prin internet şi deocamdată se pare că e gratis pentru abonaţii iLink. Aveţi nevoie doar de .net framework pentru Windows şi aplicaţia pentru TV, ambele disponibile pe situl iLink.

ilink-tv
ilink-tv2

Calitatea transmisiei e ok, imagine destul de bună, sunet ok. De blocat nu se blochează şi nici nu face vreun fel de loading ca să încarce ceva.

Ca să găsim şi un minus, aplicaţia pentru web tv e puţin prea simplă, nu are nici un fel de setări, poate ar fi încăput câteva opţiuni acolo.

14 comentarii la iLink Web TV

  1. hmm mi se pare o idee destul de buna dar nu stiu cat e de folositoare azi, cand in fiecare casa sant cel putin 2 tv-uri, eventual lcd sau plasme, cu diagonale gigantice si pe care se vede lacrima(cica):D dar repet , mi se pare o idee buna

  2. Screenshot-urile sunt decente.

    Am vazut insa multe televiziuni romanesti “crapate” pe faza ca costul de operare a asa ceva e de obicei exorbitant.

    Sper sa fie un model de business de succes.

  3. TV-ul trece incet incet ( normal noi romanasii ultimii) la HDTV . Rata de transfer acolo e intre 2 si 20 mb/s – greu o sa poata tine pasu netTV-ul .
    Si satelitu e tot “gratis”.

  4. AVeti grija antivirusul meu kaspersky a detectat ca toate executabilele din pachetul ilink tv se comporta ca trojani

  5. am instalat si eu aplicatia tv ilink si net framework si a mers destul de bine ,numai ca a trebuit sa reinstalez sistemul de operare si dupa instalarea aplicatiei web tv ilink nu mai vrea sa porneasca si imi afiseaza asta :
    “Aplication has failed to start bacause libvlccore.dll was not found”

  6. @Marius Toma:

    da, si mie mi’a dat eroarea asta si poti sa o rezolvi cu un player care contine acel dll. spre ex un older version al vlc contine si merge bine.
    il poti gasi aici
    http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.8.6i/win32/vlc-0.8.6i-win32.exe

    bafta

  7. @andrei

    poi si cum il faci sa mearga cu vlc ? ca e un executabil . iartama . nu ma pricep :

  8. @costin:
    andrei nu trebuie sai faci nimic doar instalezi vlc dar nu ultima versiune ,instaleaza versiunea care a postato Marius Toma merge perfec vlc versiunea 0.8.6 contine acel .dll

  9. @laurentiu: trebe pe dracu. il am instalat si nu e in stare sa-l gaseasca. Probabil presupune in mod eronat path-uri ca “C:\Program Files\VideoLAN” etc. lucru care nu e valabil pentru toata lumea.

    Trebuie sa-l refaca si sa introduca si optiunea de unde sa-l instalezi.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.