… e rău că n-am votat?

… sau e mai rău că nici n-am de gând să votez?

De când a început nebunia asta cu alegerile am zis că n-am de gând să votez. Am eu ideile mele fixe privind politica şi politicienii şi cred că o să mai rămân o vreme cu ele. Cu toate că am fost foarte hotărât să nu merg, au fost oameni care au insistat să merg şi, culmea, erau rude sau prieteni. Şi nu doar rude/prieteni, ci şi fani Băse. Da, ştiu, ciudat, dar nimic altceva.

Să zicem că aş fi vrut să merg la vot … pe cine era să votez?

  • Băse ar fi fost ok … dacă nu făcea mizeria cu PD-L şi PSD. Se putea trădare mai mare? Nu.
  • Geoană? Geoană = PSD, PSD = Iliescu, Iliescu = 1990 şi 1990 = căcat. Nu vrem să ne întoarcem acolo. Nu toţi, dar 30% dintre alegători au vrut. Naşpa.
  • Antonescu? PNL face nişte campanii de parcă le-ar face pentru retardaţi şi apoi aruncă cu noroi în ceilalţi candidaţi. Prostie şi ţigănie. Urât!
  • Oprescu … nici nu merită amintit, el ştie doar cu gura. Să dea din gură făcând glumiţe ieftine. Slabă mişcare.

Între timp, poate Oprescu şi Becali ar trebui să lase politica pe mâna altora, nu de alta, dar Kelemen Hunor i-a cam luat la procente … şi asta nu înseamnă decât că s-au făcut de căcat.

Da, da, ştiu că trebuia să merg pe varianta votului alb, dar rezolvam ceva sau doar eram fericit că … am fost la vot?

10 comentarii la … e rău că n-am votat?

  1. Eu mi-am afcut datoria de cetatean cinstit… si m-am dus la vot fara sa fiu “platita” de cineva si am votat ce am crezut mai ok.. si fara regrete

  2. vorba ta , decat un vot alb mai bine lipsa, puteai insa foarte bine sa mergi la referendum ..

  3. Corect. Nu am votat. Se stia cine sunt favoritii si nu avea rost sa merg sa votez tot pe ratatii care au condus de 20 de ani tara de am ajuns sa “traim bine” Eu nu inteleg cat de idiot trebuie sa fii ca sa mergi sa votezi tot ratatii astia :(

  4. Pingback: De prin bloguri

  5. Cineva tot va trebui sa conduca. Daca nu “ai pe cine vota”, atunci candideaza tu… sau emigreaza. Dar sa nu te aud ca ai cea mai mica opinie despre cum e condusa tara.

  6. Dupa mine, Base a fost cel mai mic rau. :))

  7. nici eu n-am votat deci e bine :)

  8. E rau oricum. Garantat VanGhelie !!!

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.