UPC, internet şi calitate

Că tot a venit vorba de cât de fain e UPC şi ce suport tehnic de calitate au ei m-am gândit să arăt nişte poze din logurile modemului de la UPC.

modem UPC
modem UPC

Da, e adevărat că se intrerupe doar câteva minute, câteodată mai des, alteori mai rar, dar se intrerupe şi asta e enervant. S-a întâmplat să sun la suportul lor ăsta atât de tehnic să mă ajute. Ce au încercat să facă ei?

Păi:

1. să mă convingă cum că routerul Linksys pe care-l folosim e de căcat şi poate ar trebui să plătim să ne dea ei unul bun, că din cauza ăstuia cade conexiunea, dar dacă e să plătim pentru un router de la ei o să meargă ca uns; poate e irelevant că tot un Linksys vor să dea şi ei.

2. să mă convingă, din nou, că nu e nici o problemă cu conexiunea: Uitaţi, acum merge, nu este nici o problemă … zic ei.

 

Nu ştiu, nu sunt expert, dar dacă LED-ul de POWER sau ONLINE licăre exact şi fix atunci când internetul se duce pe copcă şi mai văd şi în logurile modemului că s-a întâmplat ceva (erori de obicei) fix atunci când s-a buşit orice conexiune de-a mea la internet atunci am o bănuială că problema n-ar fi totuşi în router-ul care nu e de la ei.

Un comentariu la UPC, internet şi calitate

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.