Problema cu “copiii model”

Dacă ar fi fost fiecare în parte câte un “copil model” din proprie iniţiativă ar fi rămas la fel de “model” în continuare şi şi-ar fi văzut de treabă.

Când motivul pentru comportamentul lor de călugări este frica de părinţi atunci se ajung destul de uşor la aşa ceva …

S-a speriat cand mama ei a anuntat-o ca vrea sa o duca la un medic, pentru ca auzise niste zvonuri ca ar fi insarcinata. N-a avut curaj sa-i ceara ajutorul nici ei, nici colegelor de scoala sau profesorilor.
Copil model pana acum, Madalina nu a indurat rusinea. Si-a pus capat zilelor, dupa ce i-a cerut iertare mamei. [Ştirile ProTV]

… şi în cazurile mai fericite, treaba asta cu modelul ţine fix până când respectivul dă de libertate / alcool / droguri / bani sau combinaţii din astea. Chiar şi aşa, nici astea nu sunt cazuri fericite pentru că au fost crescuţi cu frică, nu cu educaţie şi nu au habar să deosebească binele de rău gândind pe termen lung.

Ăştia fac exact ca nişte câini ţinuţi în lesă cu lunile. Când scapă din lesă fug de la stăpâni şi nu se mai întorc pentru că îşi găsesc sfârşitul destul de repede printe animale mai sălbatice. Dacă îşi puteau face damblaua zilnic, câte puţin, n-ar fi avut nevoie de evadări din care să nu-şi poată reveni.

… şi nici măcar nu m-am luat de sexul frumos, că ar fi fost prea mult de dezbătut.

Un comentariu la Problema cu “copiii model”

  1. Sexul frumos… Sexu pervers vrei sa spui (da, femeile sunt perverse!(precum pisicile,cred ca deaia le plac atat de mult limbile >:) ) asta vreau sa spun,sa nu incurce careva :P ).
    Nu stiu daca stii bancul sau nu,eu il zic(defapt.. este mai mult o intrebare :P)
    Care este asemanarea intre o tornada si o femeie?
    Amandoua atunci cand vin sant calde si umede, iar cand pleaca iti iau casa si masina :P

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.