BMW şi Audi cu 300 km/h pe Autostrada Transilvania

… şi chiar peste 300 km/h. Da’ de ce nu mai explodează cauciucurile ca pe vremuri? Ca să nu-i mai culeagă nici cu aspiratorul, indiferent de modelul de BMW sau Audi.

Acum să mai zică cineva că nu-i autostrada bună după ce idioţii băieţii ăştia au rupt motoarele maşinilor pe acolo.

De la Piticul.

Ce-o zice băiatu’ ăsta cu Audi, pula are alt gust în BMW? Sau când vine dintr-un BMW care te lasă în urmă.

7 comentarii la BMW şi Audi cu 300 km/h pe Autostrada Transilvania

 1. cand vad stirea asta pe realitatea si cand aud dobitocii aia de la politie imi vine sa ma dau cu capu de pereti…cica de fapt n-au 300 la ora nu e adevarat…e fals…..e pa mama lor de incompetenti

  e adevarat ca pot sa modifice acu de la vitezometru…da e la fel de adevarat si mai plauzibil ca isi modifica motoarele…evident, din moment ce au bani sa isi ai masini scumpe au bani sa si le si modifice.

  • mda, de asta au trecut pe langa dacia aia alba ca glontu’

  • Chiar acum ma uitam la o emisiune in care incercau niste tipi sa vada daca pot atinge 200 m/h adica 321.86 km/h cu 4 masini: Lamborghini Gallardo, Ferrari 599 GTB Fiorano, Mercedes-Benz SLR McLaren si Bentley Continental si rezultatele au fost: Lambo – 307.86km/h, Ferrari – 315.91 km/h, SLR McLaren – 320.42 km/h, Bentley – 300.3 km/h, si au verificat viteza pe calculator pentru ca au zis ca la viteze asa mari kilometrajele nu mai indica bine si intradevar, kilometrajele aratau ca toti au atins 200 de mile sau chiar au trecut dar s-a dovedit ca niciuna nu a reusit…deci unde a ajuns ala la 300?…si cat avea alalalt cu BMW-ul atunci?…sunteti nebuni la cap…uita-ti-va si voi:
   http://www.youtube.com/watch?v=723b9yQR6Rk

 2. Ca sa vad daca e facatura sau nu, am fost atent la clip si se vede cum in secunda 44 trece pe langa o borna, iar in secunda 57 trece pe langa urmatoarea borna kilometrica. Inseamna cam 1 km la 13 secunde, calculam aprox. 3600/13 = 277 km/h. Eroare de citire a indicatorului sau eroare de indicare a vitezometrului? Cred ca din amandoua, 25 km/h e un pic cam mult pentru doar una din erori.
  Concluzie: Baga Boc si mai inaugureaza, ca vad ca e chiar de calitate autostrada ta! Pe bune!

 3. Nu inteleg ce mare rau au facut baietii astia?un rau mai mare cred ca este acela de a merge cu o viteza foarte mica,pe o portiune de drum ceva “greoaie”,astia sunt cei care ne pun viata in pericol,astia care se ascund in spatele “preventiei rutiere”.Bafta

  • dupa tine nu e rau…orice lege are scop preventiv…iti spune ce poti, ce nu poti si pana unde poti sa faci. nu iti convine pleaca din tara. dar daca stau sa ma gandesc si in alte tari e la fel ca la noi asa ca nu ai unde sa fugi.

   cu cat ai viteza mai mare cu atat controlezi masina mai greu…si daca pierzi controlu…mori…punct.

   eu nu ti-as da permis nici pt bicicleta (daca ar fi existat asa ceva) :-

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.