De ce suntem șocați că 2 țigani jefuiesc o femeie rănită?

Nu înțeleg de ce și, mai ales, ce este atât de șocant când niște țigani fură de la o femeie care nu se poate apăra.

ŞOCANT-Doi ţigani jefuiesc o femeie care tocmai a fost victima unui accident de circulaţie.

Hoţii, un bărbat şi o femeie, ajung la locul accidentului, pun mâna pe bagajele victimei, care zace într-o baltă de sânge, iar fără să le pese de absolut nimic fură tot ce găsesc în geantă. [Adevarul]

Pe lângă cerșit și furat se mai ocupau cumva cu construirea de spitale sau case de copii de brusc suntem șocați de ocupația lor care implică și alți cetățeni de altă naționalitate?

Dacă ar fi fost Zâna Măseluța călare pe un unicorn cea care a jefuit femeia lovită de mașina poate ar fi fost un șoc, nu ne-am fi așteptat la asta și nici nu ne-am fi imaginat că s-ar putea întâmpla așa ceva.

Revenind la țigani. Nu știm că acești cetățeni cu drepturi multe și obligații puține fură sau jefuiesc orice le pică în mână? Șoc! Acum am aflat de ce sunt în stare. Asta a fost mai mult o demonstrație de “talent”, cum fac ăia care sparg cărămizile cu căpățăna, așa ne trimit și ei un mesaj prin fapta lor: Fraierilor, grijă că vă furăm și dacă sunteți pe moarte!

Șoc era dacă ar fi ajutat femeia, dacă o duceau la spital sau dacă … orice mai puțin jefuit.

Concluziile:

  • în Dolj sunt țigani
  • țiganii fură
  • .. șoc!

Cunosc și cazuri de oameni mai puțin colorați care au făcut EXACT la fel cu victimele unor accidente. Norocul lor a fost că s-a întâmplat noaptea și nu i-a filmat nimeni. E cu atât mai puțin șocant că țiganii au făcut la fel.

Cum zicea cineva: țiganul e om doar când îl vezi de departe și spui “uite un om!”.

Un comentariu la De ce suntem șocați că 2 țigani jefuiesc o femeie rănită?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.