Sleeping Dogs, până apare GTA V

Ar putea să pară o porcărie, insă nu este deloc un joc nasol. A furat câte puțin din foarte multe jocuri și a ieșit unul interesant. Doar interesant, nu super tare sau ceva excepțional.

Nici nu cred că s-a pus atâta accent pe lupte, arte marțiale, în vreun alt joc action-adventure open world, în nici un caz nu în jocurile din seria GTA sau Mafia, că astea două sunt mai populare în aria asta.

Am înregistrat puțin din joc, pe Acer 7750G, în ideea de a arăta pe scurt cam care sunt posibilitățile din joc.

Pe Wikipedia sunt mai multe detalii despre Sleeping Dogs și puteți afla cam care-i povestea și cine s-a ocupat de el. Eu nu sunt genul care se uită la toate filmele din jocuri ca să urmăresc povestea în incercarea de a înțelege ceva din el. Mă prind pe parcurs ce și cum și aia e.

Poate vi se pare mai interesant dacă vă zic și că Emma Stone, Lindsay Price și Lucy Liu apar cu vocile, din păcate doar cu vocile, prin joc. Desigur, dacă vorbim despre mafia chineză și droguri n-ar putea lipsi nici James Hong sau Tom Wilkinson.

De data asta ori au reușit băeții programatori să facă un joc greu de crackuit și a reușit destul de prost doar Skidrow ori alții au renuțat la fabricarea de crackuri și au rămas la treaba asta doar ăia mai pârliți. Da, crackul este varză și nu funcționează după nici o regulă, totul e foarte random.

3 comentarii la Sleeping Dogs, până apare GTA V

  1. Haha, ce SF (a se vedea pe la 1:45 =) )

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.