Cine a mai avut norocul să ia un iPad de la eMag de Black Friday

Update: Informaţia a ajuns la eMag. Mai jos aveţi şi răspunsul.

Poate să pară puţin suspect când foarte puţini clienţi reuşesc să comande iPad 2 de Black Friday şi reuşeşte unul care lucreză la eMag.

Avea de unde să primească pontul cu ora pornirii site-ului? Avea. Ar fi putut să pune deoparte iPad-ul dinainte? Probabil ca da.

Cel mai sigur este că trebuia să meargă pe burtă dacă tot a reuşit să “păcălească” pisica neagră.

14 comentarii la Cine a mai avut norocul să ia un iPad de la eMag de Black Friday

  1. cum mai da onlinul asta oamenii afara de pe la firme:))

  2. Tare, l-au dat afara azi, vezi ca a modificat jobul in fb

  3. :)) sa moara capra vecinului. no totusi sa moara da-o dracu ca se lauda. Cum si-o face romanu cu mana lui cand simte nevoia sa se laude.

  4. prostia mai face o victima :))

    cu siguranta e vreun cocalar din generatia “picati la bac”…

  5. Salutare! Dupa ce am vazut ca m-ai injurat pe facebook, m-am gandit sa-ti raspund cu aceeasi moneda, dar mi-a placut totusi ca ai scris corect si mi-am zis ca pot mai mult de atat. Hai sa lamurim niste chestii si am sa te rog sa nu stergi postarea. In primul rand vei observa ca mi am dezactivat contul de facebook, asta ca sa nu ma injuri din nou, in al 2-lea rand, observ ca esti foarte afectat ca am cumparat eu ipad-ul ala, probabil trebuia sa fie al tau ( imi cer scz in privinta asta), apoi sa-ntelegi un lucru: Nu m-au dat ei afara, am semnat eu demisia, pentru ca sincer nu aveau ce sa-mi faca daca nu semnam, eventual niste opriri din salariu, oricum daca vrei sa-ti scoti niste bani din blog-ul asta prin profitshare macar poti scrie mai multe, puteai sa ma intrebi una alta, eventual cat am luat la BAC, ca tot era domnul de mai sus suparat ca sunt un cocalar. In fine, iti urez succes pe viitor si sper ca la anul sa prinzi un produs ok de BF ca nu voi mai fi eu sa ti-l iau.

    • 1. nu te-am injurat nici prima oara. nu stiu care sa fie prima oara. ai zis ca ai fost norocos, am zis si eu acelasi lucru aici pe blog. daca ai fost injurat de cineva care zicea ca-s eu poti sa-mi arati.
      2. nu am fost afectat. altcineva mi-a aratat asta.
      3. n-am zis ca te-au dat afara, nici eMag n-a zis asta. mi-au zis ca au luat masuri.
      4. tu si eMag aveti habar ce era in contractul ala al tau. poate era ok sa faci cumparaturi de Black Friday, poate nu. tu trebuia sa stii asta mai bine.
      5. sa ne zici si cat ai luat la BAC, pt domnul curios.

  6. Imprieteneste-te cu degetele care te-au ajutat sa scrii articolul de mai sus caci tare le vei mai duce lipsa!

  7. Sincer sa fiu nu sunt eu, ti-am raspuns imediat ca primesc notificare prin email, dar oricine ar fi, hai sa lasam deoparte jignirile si amenintarile, nu mai conteaza ce s-a intamplat…nu-mi place sa ma dau dur din spatele tastaturii si daca as scrie ceva ar fi din fata blocului nu din fata blog-ului. Numai bine!

    • mancatori de rahat o sa fie intotdeauna, dastia pe care ii intereseaza ce si-a luat vecinu -poate un ipad gen, sa speram ca o sa li se infunde haznaua!!!!

      • Haznaua o sa vi se infunde voua astora care va laudati aiurea in loc sa taceti din gura cand ati pus mana pe ceva bun. mai ales in situatii in care stii ca nu ar trebui sa faci asta. Ati vrut atentie ati primit atentie no sa fie toata lumea pupincurista ca a-ti tras voi teapa.
        Hai sa nu intram in discutii ca suntem invidiosi si nu mai stiu eu ce cacaturi ca sincer nu eu imi iau teapa ca n-am iphone.

  8. Dane, invata sa scrii corect gramatical, hai ca sunt sigur ca poti , daca vrei te ajut. Nu m-am laudat, cand am facut comanda am facut-o din showroom exact cand s-a deschis site-ul pentru toata lumea, normal ca nu ai iPhone pentru ca nu-ti permiti asa ceva si daca ar fi sa ma laud sa stii ca ” This message was sent from my iPad”, doar prin faptul ca am pus o poza si anumiti “mancatori” au facut print screen pentru a se lauda ce au descoperit este alta chestie.

    • Stii?….gramatica inseamna si diacritice. Asa ca lasa-te. Cati ani oi avea…… dar daca tu crezi ca poti castiga o discutie aducand argumente de genul asta…. tot minte de copil ai daca ti se pare ca o sa mor de ciuda ca n-am avut eu bani sa-mi iau iphone/ipad. Cat despre mancatorii care au facut printscreen, nu inteleg care e problema ta, ai postat ceva pe internet. Internetul e spatiu public, si cu atat mai mult pe Facebook. Cum vine si vorba: ” Daca taceai filozof ramaneai”

  9. uite-l ma pe Moromete…:)))…si pe Dumitru…:))…cum trag ei din tutun…:))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.