Superstars V8 Racing

Zilele astea m-am jucat cu Superstars V8 Racing, un simulator auto creat pe baza licenţei Campionatului Italian de curse. Maşinile din joc sunt cam puţine şi sunt doar câteva mărci: BMW, Audi, Mercedes, Jaguar, Chrysler şi Cadillac.

Eu m-am jucat mai mult de plictiseală, nu ştiam că o să fie lansat pe 26 iunie, asta am aflat abia acum de pe Hit, şi pot să zic că e un joc destul de tare. Dacă e să compar cu ultimele mizerii apărute de la EA Games (NFS) cred că Superstars V8 Racing e peste creaţiile de la EA Games.

Maşinile sunt ok, cu toate că damage-ul maşinii se reflectă doar în performanţele acesteia şi eventual o bară ruptă, grafica e şi ea destul de bună, iar cerinţele nu par a fi mari. M-am jucat lejer pe sistemul pe care îl am şi n-am avut probleme, l-am instalat şi pe laptop dar n-am apucat să îi dau drumul să văd cum merge / dacă merge.

ps: aş fi făcut eu nişte printscreenuri, dar cum rezoluţia maximă pe care pot să o pun e 1280×960, nu ştiu de ce nu mă lasă 1280×1024, am zis că oricum n-o să iasă bine şi mai bine nu fac; poze aici.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.