Şi zici că ai avut bani de o şapcă nouă?

Sau de fapt mai mult vrei să arăţi lumii că ai avut bani de o şapcă nouă şi chiar ai şi luat-o de nouă, asta pentru că ai putut. Asta dacă nu cumva a purtat-o cineva înaintea ta şi n-a dat eticheta jos ca să pară nouă şi când ţi-o vinde ţie, caz în care ai supt-o. Ce alte motive ai putea să ai ca să nu-ţi dezlipeşti eticheta de pe şapcă?

De fapt nici n-ai nevoie de alte motive ca să mergi ca vita cu şapca în cap şi stickeru’ pe şapca pentru că eşti un ţărănoi care crede ca asta e cool, ba chiar şi normal, şi de asta o faci. Ar face-o toată lumea, da’ nu toţi îşi permit o şapcă New Era de 50-100 RON, aşa cum poţi tu. Haha, le-ai dat-o la temelie cu eticheta aia.

Asta face MTV-ul din oameni, le spală creierele alea blegi. Cum văd idioţii că a făcut Kanye West (sau oricare altu’ puţin mai şmecher) ceva mare şmecherie hop şi ei. El n-apucă să termine faza că deja imitatorii curului l-au ajuns din urmă cu faza. Dacă mâine iese din greşeală Kanye West cu hârtia de budă atârnând pe la cur atunci mâine, cel târziu, asta o să fie noua modă, îşi iau toţi un sul de hârtie de budă, şi-o lipesc de cur şi defilează aşa cu ea. Frateeee, păi n-ai văzut la Kanye?!

Unii s-au gândit să-i înveţe pe cocalarii ăştia cum să-şi dea eticheta jos de pe şapcă. Da, culmea, cică se poate da jos … cumva. Tutorialul e pentru şepcile alea mai şmechere cu eticheta mai lungă, nu ca astea de la noi cu eticheta rotundă. Ăia-s mai adevăraţi, bă! În prima poză vedeţi cum se face şi dacă şi după asta şapca o să arate ca în a doua poză atunci ai greşit undeva, ia-o de la capat.

spaca si eticheta
spaca si eticheta

Mă întreb totuşi cum de a apărut moda asta cu stickeru’ pe şapcă … şi de ce doar la şepcile astea?! De ce nu la tricouri? Să meargă boii cu o mare etichetă care flutură dupa ei. Şi de obicei pe tricouri sunt mai multe. Îmi plac alea lungi, care se întind pe tot tricoul, pe care obicei scrie mărimea. Na, cu d-astea aş fi vrut să-i văd pe stradă. Dacă se duc în magazine aşa o să creadă securitoşii că le-au îmbracat acolo şi să-i bată bine cu nişte săpun învelit în prosop sau şi cu bâta în ziar.

Poate cel mai incomod ar fi fost la adidaşi, mai ales dacă i-ar fi purtat exact cum i-au luat din magazin, adică şi cu hârtiile alea în ei. Să se roage fraierii să nu iasă mâine Kanye aşa pe stradă că o să fie sinucidere curată să poarte aşa ceva.

Mă gândesc eu aşa, n-ar fi fost o idee bună o afacere cu etichete şi sigle? Un magazin care vinde sigle şi etichete. Gen fraieru’ îşi cumpără un tricou fake la 20 de lei, mai cumpără o siglă cu 10 lei, o lipeşte pe tricou şi aia e, are tricou Nike … sau şapcă New Era.

4 comentarii la Şi zici că ai avut bani de o şapcă nouă?

  1. Pai poa’ sa mestece si guma cu eticheta nedesfacuta, ce are? Asa e la moda……

  2. fusesem zilele trecute la banchet .. si am vazut unu cu eticheta de la cosum fluturand in spate… da el era tzantzos :D .. nu e aceeasi chestie ca cu sapca ..ca aia n-a facuto intentionat …dar a fost funny (ptr noi) oricum :D

  3. Mda, moda impune uneori niste lucruri total nelalocul lor.

    Macar n-o sa i se poata zice – De ce n-ai basca? :))

  4. Te’a supărat unu cu sapca new era? Ești frustrat pustiule, numai din vocabularul tău observam cât de supărat ești pe treaba asta, daca nu ai avut nici nu ai de unde sa știi. Ce treaba ai u cum se poarta cineva? Ești limitat rău, sa nu porți sapca ești nebun?! Să-ți iei fes vara ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.