Şi noi cu ce apă ne mai spălăm?

Ca să vă zic pe scurt, săptămâna asta nu prea am văzut apa caldă de la RADET. Şi “nu prea” însemnând că doar luni am apucat să fac duş cu apa lor, în rest noroc cu boilerul. Şi dacă ne gândim că azi e fix sâmbătă, ar fi vreo 5 zile în care RADET n-a dat apă caldă.

Mă gândesc că e clar pentru toată lumea cum că orarul ăla nu s-a respectat, nu?

Prima hârtie a apărut pe 20, după 3 zile în care nu a fost apă caldă. N-au ştiut cât o să o lenevească şi s-au gândit să pună hârtia doar când sunt aproape de finalizarea lucrării. Chiar şi aşa, tot s-au grăbit cu o jumătate de zi. Că doar nu aveau cum să pornească apa noaptea, au mai lungit-o până a doua zi dimineaţă.

Mai contează încă o jumătate de zi după 3-4 zile de duşuri doar cu apă din boiler? Treacă de la noi. Să facă şi vecinu’ de la 47 reparaţii prin baie. Ocazie cu care a început să dea pereţii jos pe la 8 dimineaţa şi ne-a alungat somnul. Încep să am boală pe vecinu’ ăsta. Zilnic avem parte de muzică, ceartă, gălăgie şi ţipete de la ei. Azi a trecut la next level, ne-a luat şi somnul şi apa.

Puţin ironic că toată săptămâna m-a prins ploaia pe afară şi în casă nu avem cu ce se ne spălăm. Da, boilerul, da’ are o presiune apa din el de parcă ar curge din PET.

… aia e doar apa caldă din zilele când era.

4 comentarii la Şi noi cu ce apă ne mai spălăm?

  1. nu cred ca ii intereseaza pe ei acest aspect, atata timp cat ei au unde sa isi spele sudoare fruntii datorata prestarii serviciilor peste limitele posibilului in folosul oamenilor:))… probabil se gandesc ca acum cu incalzirea vremii, lumea se mai duce pe marginea lacului la un pescuit ceva si poate din greseala/neatentie isi mai face o baita in apa lacului …si iata cum se rezolva si problema spalatului… si in legatura cu vecinul, nu fi suparat, poate se grabeste sa faca ceva amenajari in apartament, caci acum cu criza s-au mai ieftinit materialele de constructii, sunt promotii si omul zc sa profite de ocazie din plin;)

  2. apai daca e sa ne gandim bine .. cel putin intr-un bloc cu 10 etaje … aproape in fiecare vara o sa fie cel putin 2-3 apartamente in care sa fie renovari … asa ca … ;) iarna la bloc, vara la casa, asta-i solutia :D (si nu, cei care fac renovari n-o sa va cumpere casa :P)

  3. Asa nu imi place acest sitem de viata in comun. Pentru fiecare cetatean necivilizat sufera un bloc sau intrega coloana. Cred ca voi trece pe microcentrala cat de curand.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.