Cum s-au întâlnit lumile cizmelor de cauciuc

Am zis şi luna trecută că sunt cam împotriva purtatului cizmelor de cauciuc în oraş şi cu atât mai mult împotriva oamenilor care cam plătesc pentru ele mai mult decât merită.

Zilele trecute am observat cea mai tare chestie posibilă, cel puţin pentru momentul respectiv. Cum mergeam spre ieşirea din AFI (adică un mall) văd doi oameni îmbrăcaţi “diferit”, cam ca la ţară (şi parcă abia au dat de mâncare la animale), şi oarecum jegoşi. Ok, asta e, mă miram doar că nu i-a oprit cineva la intrare, nimic atât de ciudat până acum.

Şi acum vine partea interesantă. Cum erau încălţaţi cei doi? EXACT! Cu cizme de cauciuc! Cele mai obosite şi mai jegoase cizme de cauciuc cumpărate probabil din vreun târg de la sat. Şi cu ce erau diferite cizmele lor de cauciuc faţă de cele vândute prin mall? Exact.

Mă întreb dacă vreo proastă crescuă în mall şi amatoare de cizme de cauciuc i-a văzut pe ăia doi, doar aşa, ca să realizeze ce alegere stupidă a putut să facă cu cizmele când s-a gândit ca e cool să poarte cizme de gumă. Cu toate că există şanse să nu fie realizat asta chiar dacă îi vedea.

… 45 de lei. La Lidl.

Cum s-au întâlnit lumile cizmelor de cauciuc

2 comentarii la Cum s-au întâlnit lumile cizmelor de cauciuc

  1. da ba da astea au talpa mai tare :D .. uitete si tu …
    nai cum sa intelegi tu ..

  2. aproape ca am uitat de cizmele astea :))

    iar daca sunt de la Lidl sunt cu siguranta de proasta calitate
    cel putin in Danemarca, Lidl e cam pustiu

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.