www.CristiBorcea.ro

Ce am gasit pe Cancan :

Alexandru Predescu si Cosmin Ulmeanu, studenti ai Facultatii de Medicina Dentara din Bucuresti, au cumparat domeniul de internet www.cristiborcea.ro pe care, ulterior, l-au scos la vanzare, pe un site romanesc de licitatii. Pretul de pornire a fost stabilit de cei doi tineri din Ploiesti la 100.000 de euro, insa cel care va plati pe loc 150.000 de euro, va intra instantaneu in posesia site-ului ce poarta numele presedintelui executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea. “Am stat si ne-am gandit: Becali are site, Copos are site. Borcea de ce sa nu aiba unul? Nu cred ca pretul cerut de noi este unul exagerat, atata timp cat pentru domeniul www.becali.com s-a cerut nu mai putin de un milion de euro. Din pacate noi suntem in sesiune si nu am izbutit sa ne ocupam prea bine de site, insa, am avut timp pentru o scurta prezentare. [ … ]

 

De mentionat ca pretul unui domeniu.ro este de aproximativ 35 de euro, iar CANCAN a inregistrat, la randu-i, domeniile www.cristianborcea.ro si www.borcea.ro.

Ce ba ?! ” CANCAN a inregistrat, la randu-i, domeniile www.cristianborcea.ro si www.borcea.ro ” ai dracu’ .. poate poate pica ceva, trist.

Edit: Domeniile de fapt sunt cristianborcea.ro si  borcea.ro ba Cancan :) www = subdomeniu. Amateurs;

Parca din cate citisem pe Rotld, cred, nu prea se permite revinderea domeniilor, la ei cel putin
Bravo lu’ ala cu ideea lui, s-a scos … daca nu il asasineaza pana ia el banii :))

5 comentarii la www.CristiBorcea.ro

  1. Omg da cancan altceva nu are de facut decat sa le strice afacerea la aia ? =)
    mi se pare o afacere prea lame ptr un numa cum e “Cancan”..

    dar nah .. daca alta treaba ei nu au ..ce putem noi sa facem .. comentam si noi ca sa nu murim de plictiseala :D
    gg ;)

  2. PENTRU 50.000 (CINCI ZECI DE MII) DE EURO , S-AR PUTEA SA VINA NISTE BAIETI CARE VORBESC CU ACCENT , SA VA PRODUCA UN ACCIDENT DE SA VA TREBUIASCA VREO SASE LUNI PANA SA SEMNATI HARTIILE PRIN CARE SA RENUNTATI IN FAVOARE NU ASTIU CUI LA ORICE SITE ! Borcea ar economisi 100.000 de euro , dar ma intreb voi ce ati castiga ?!

  3. Foarte multe comentarii aiurea am gasit pe net referitor la stirea asta,majoritatea gresite,dupa parerea mea,cam asta`i treaba cu domeniu asta:
    1 CristiBorcea =numele adevarat Cristian Borcea
    2 “CristiBorcea” nu este nici BRAND si nici FIRMA
    3 Nu sa-au adus nici un fel de INSULTE,GLUME,BARFE sau orice fel de CALOMNIE la Adresa lui Cristi Borcea
    4 In Plus i s-a oferit ocazia sa detina CEVA ce si Rivalii Lui detin…LA UN PRET MULT MAI MIC….desi la “Rangul Lui” 100 mii e putin in comparatie cu milioane care au cerut altii.
    5 Acum, Fiecare Cititor In Functie de Sentimentul Provocat (de aceasta ideea care a fost la indemana oricui), o sa posteze diferite comentarii: De Lauda sau Nu
    6 Insa Orice Ati Face, nu uitati: TOATE LA TIMPU LOR!
    7 ASA CA SINCER CHIAR APRECIEZ CEAU FACUT ACESTI BAIETI…KEEP ON RISING BOYS!

  4. da .. pai si tie ti se pare corect sa te apuci sa inregistrezi domenii cu diferite nume obligandul oarecum in acest fel pe respectivul sa iti cumpere domeniul ..eventual site-ul?
    mie mi se pare o excrocherie … numa niste stresati care nau alta preocupatie pot face asa ceva..
    mai ales de-alde cancan ..ca despre asta vorbeam aci nu despre cristi borcea

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.