Sexul cu prezervativ

De pe Softpedia Forum, via vEnNoms.

Treaba e asa, am fost ieri cu o fata pe la mine p’acasa, cand toata lumea era plecata. Am facut sex impreuna, cu prezervativ (durex), a fost foarte ok, misto, am condus-o acasa si dupaia am aruncat prezertivul in WC (pana acum se ocupa numai ea de aruncatul prezervativelor). Mare, mare tampenie. Am reusit sa blochez cumva tevile, iar de fiecare data cand trag apa un val de clabuci iese. Nu mai vorbesc de miros, ca peste tot se simte miros de prezervative. Ai mei vin azi, mai pe seara si nu stiu ce sa fac. Niste sfaturi rapide, la cum sa desfund WC-ul etc etc. Orice si repede. Multumesc.

si apoi vin posturile:

E bine ca nu ati facut sex separat. Iar daca nu pui poze si un filmulet eu nu te cred ca a fost misto.

Cauta o sirma lunga si mai tare, nu atit de tare incit sa nu se indoaie, fa-i un fel de cirlig si baga-l pe instalatie. Dar n-ai instalator la bloc sau pe nea Gigi mesterul blocului priceput la toate? Dai o bere si iti baga ala sarpele.

toarna benzina in toaleta (10L) si da-i foc! prezervativul se va topi de la foc.
nu uita sa ai geamul si usa deschisa (sa nu ai vapori de benzina in baie)!
succes!!!

LOL :)

2 comentarii la Sexul cu prezervativ

  1. Mda… interesanta solutie de a desfunda wc’ul. Eu nu stiam ca benzina are densitatea mai “mare” decat apa,astfel incat sa ii poti da foc pe dedesubtul apei (lol),e bine ca te’ai gandit la vaporii din benzina si l’ai avertizat sa’si tina geamul deschis. Probabil daca ti’ar cere cineva sfatul cum sa isi incalzeasca apa rece(daca nu merge apa calda ;) ),i’ai spunne sa cand intra in cada,sa ia cu el si un uscator de par,sau un prajitor de paine =))

  2. daca tot tzii sa infundat tzeava… mai uitate si la Yv … este mr.proper si cif care desfinda tzevile… daca nu merge sufla in wc pana faci balonashe… sau data viitoare ioa pe sorla l”u stanga .. si nutzi mai trebuie prezervatic… si pe deasupra pui si terasit in baie :))

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.