Striptease in clasa a IX-a

Pe Cancan.ro, mai exact aici, se pot gasi iar materiale cu niste elevi idioti care fac striptease in clasa, se filmeaza si, din nou, nu au grija de film. :))

Pai dupa ce au patit-o atatia care s-au filmat si au dat filmu’ in stanga si in dreapta de ce dracu’ nu ii duce capu’ sa aiba grija ? Nu numa ca nu ii invata nimic bun la scoala, da` nici macar sa foloseasca chestia aia de pe gat ceva mai corect.

-> elevi din ce in ce mai idioti, cred eu.

Eleva de 15 ani care s-a dezbracat in fata colegilor, la ore, a povestit pentru CANCAN ca era beata.
Vine beata la scoala, face striptease printre banci si recunoaste cu nonsalanta ca ii place la nebunie sa faca sex. Destainuirile apartin unei adolescente de 15 ani, eleva premianta la Grupul Scolar Tehnic Domnesti, judetul Arges. Amalia Balasoiu a ajuns “vedeta” dupa ce un filmulet cu ea purtand doar un sutien si dansand lasciv in clasa a ajuns pe telefoanele tuturor colegilor ei. “Era ultima zi de scoala in luna decembrie, anul trecut. Nu prea stiam eu ce fac, ca bausem cu colegii intr-un bar!”, s-a scuzat adolescenta. “Cand m-am intors in clasa, am vrut sa ma schimb de tricou si a intrat peste mine un coleg, Andrei. Mi-a zis ca nu am tupeu sa ma dezbrac si sa ma filmeze, iar eu i-am aratat ca am”, a declarat Amalia pentru CANCAN. Episodul cu alcoolul nu este, insa, unul izolat.

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.