BioShock 3

” Presedintele Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, a confirmat planurile de extindere a seriei de jocuri BioShock. Acesta a declarat ca exista planuri pentru producerea jocului BioShock 3 a carui lansare va coincide cu lansarea filmului BioShock, regizat de Gore Verbinski. ”

” Jocul BioShock 2 a fost anuntat oficial in urma cu trei luni, iar atunci cand Strauss Zelnick a fost intrebat despre data de lansare a filmului BioShock acesta a raspuns: “Este putin probabil ca lansarea filmului sa coincida cu lansarea jocului BioShock 2. Cel mai probabil filmul se va lansa odata cu jocul BioShock 3.”
BioShock 2 este programat sa se lanseze in toamna lui 2009. Pana acum producatorii jocului nu au facut nicio referire la extinderea jocului pe Xbox 360 sau PS3. Primul joc BioShock s-a lansat in Europa pe 24 august 2007.

BioShock este un FPS cu o poveste foarte bine dezvoltata care le permite jucatorilor sa realizeze imposibilul pe parcursul unei calatorii printr-o lume incredibila si terifianta – Rapture, o utopie Art Deco subacvatica unde lucrurile au luat o intorsatura dezastruoasa. ”

Sursa: Hit.

Un comentariu la BioShock 3

  1. asta l joc no matter what :D

    alex a postat ultima oara pe blogul lui: Un gol…O speranta…Departe…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.