Pentru cei ce fac farse la 112

Aproape că s-a găsit o soluţie împotriva celor care sună aiurea la 112, până acum s-a găsit doar ideea, dar urmează să fie pusă în practică.

Peste 90% din apelurile la numarul unic de urgenta 112 sunt false, multe sunt date de copii […] Bombardamentul cu SMS-uri presupune in prima faza trimiterea a 50 de mesaje standard pe zi celui care face apeluri false, urmand ca apoi sa fie trimise sute de SMS-uri pe zi. Procedura se va aplica insa numai dupa cinci apeluri false consecutive la 112, pentru a se evita posibilitatea apelarii din greseala si are ca scop blocarea telefonului pentru cateva ore din cauza numarului mare de mesaje.

In prezent apelurile false la 112 sunt pedepsite cu amenda de la 500 lei la 1000 lei, o alta solutie fiind blocarea cartelei respectivului apelant temporar sau permanent. Ambele metode de pedepsire nu au reusit sa dea prea multe roade, bombardamentul cu mesaje text fiind in opinia ministrului cea mai buna solutie si cu rezultate imediate.

Via HotNews.

Nu e genial ? Să le faci o farsă celor care ţi-au făcut o farsă şi aşa poate se învaţă minte. Ideea nu pare foarte rea, dar dacă vreun glumeţ sună doar de 4 ori la 112 ? A scăpat de bombardamentul cu sms-uri şi s-a dus dracului toata ideea ministrului.

Un comentariu la Pentru cei ce fac farse la 112

  1. spam facut oficial imi place :))

    palconi valentin a postat ultima oara pe blogul lui: Odă închinată teiului

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.