Bombe şi DDoS pentru Georgia ?

La început Georgia a intrat peste unii, apoi Rusia a intrat peste Georgia … şi încă bine de tot, până i-a zăpăcit cu bombe. Dar totuşi:

Georgia acuza Rusia de un cyberatac combinat.

Purtatorul de cuvant al Ambasadei Georgiei a declarat pentru ZDNet ca website-urile georgiene au fost indisponibile in week-end, din cauza unor atacuri rusesti denial-of-service.
“Toate web site-urile georgiene au fost blocate”, a spus purtatorul de cuvant, precinzand ca Georgia lucreaza la redirectarea traficului Web. In momentul interviului, site-ul Ministerului Apararii din Georigia nu a putut fi accesat din UK. Atat site-ul biroului prezidential, cat si cel al Ministerului Afacerilor Externe ale Georgiei au fost disponibile, insa purtatorul de cuvant a spus ca se datoreaza muncii de redirectare intreprinse de Georgia.

SmartNews

Deci dacă îi zăpăceşti pe unii cu bombe şi intri peste ei în ţară atunci ce rost are să le dai site-urile jos ? O să mai stea cineva în ţara aia să intre pe cine ştie ce site ? Şi dacă se găseşte vreunu atunci cine stă să se ocupe de site când ţara e bombardată ?

… ăştia au luat-o pe ulei rău de tot.

3 comentarii la Bombe şi DDoS pentru Georgia ?

  1. Razboiul trebuie sa se poarte pe toate fronturile si la fel si victorii trebuie obtinute pe mai multe zone de posibila confruntare.
    o zi minunata iti doresc

  2. si eu cred ca razboiul trebuie purtat pe toate fronturile si na fara siturile importante o tara sufera foarte mult.

    palconi valentin a postat ultima oara pe blogul lui: Odă închinată teiului

  3. it`s the end of the world as we know it… and i feel fine

    necenzurat a postat ultima oara pe blogul lui: Mare, White Horse and…

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.