Olimpiada de la Beijing 2008

Din 8 august, de când a început Olimpiada de la Beijing, şi până pe 24 august, cel puţin, o să fie peste tot, media, presă şi internet, full de tot felu’ de subiecte despre Jocurile Olimpice, medalii şi alte vrăjeli.

Până la urmă, cam toată lumea are de câştigat câte ceva. La ştiri în loc să-i bage pe Mutu şi Becali bagă despre medaliile de la Olimpiadă, ziarele au şi ele subiecte, ca să nu rămână cu paginile goale, iar internetul,la fel, e plin de atâtea jocuri olimpice şi cred că Zâmbesc a dat lovitura, fiind primul pe Google. Bravo lui … şi la mai mare.

Chiar acum câteva minute ascultam la ştiri că România a mai câştigat ceva medalii, dar nu prea mă interesează, adică bravo celor care au câştigat, însă nu vreau să ştiu mai multe … n-am nevoie.

Ce am reţinut despre ” Beijing 2008 ” e că a fost cea mai scumpă Olimpiadă de până acum şi a costat 42 miliarde de dolari, însă au fost sponsorizări de aproape 1 miliard de dolari … pare puţin în comparaţie cu costurile organizării, dar sponsorizările de anul acesta le-au depăşit pe cele de la Jocurile Olimpice de la Atena, cam cu 200 milioane de dolari.

Alte informaţii despre Olimpiada de la Beijing.

5 comentarii la Olimpiada de la Beijing 2008

  1. S-a intamplat neintentionat oricum. :P

    Andrei a postat ultima oara pe blogul lui: Am pierdut 100 de lei

  2. Frumos pentru zambesc.com … are in luna august de 2 ori mai multi vizitatori cat a avut el in toata istoria blogului :D

    morala: “Nu-i pentru cine se pregateste… ci pt cine se nimereste” :D

  3. Cea mai mare surpriza pentru Romania la Olimpiada de la Beijing 2008 este medalia de bronz a echipei de gimnastica si cea mai mare dezamagire tot o medalie de bronz a canotoarelor 8+1. Trebuie sa vedem realitatea.

  4. Si totusi sa speram ca nu ne vom opri aici cu medaliile.
    o zi minunata iti doresc

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.