Iubita lui Silvius Prigoană filmată după o partidă de sex

Să vedem:

Cotidianul CANCAN a intrat in posesia unor inregistrari socante, in care iubita lui Silvius Prigoana este umilita de cinci baieti, dupa ce tocmai intretinuse relatii sexuale cu unul dintre ei. Filmele au fost realizate acum cateva luni (inainte ca fata sa devina iubita lui Prigoana Jr.) cu ajutorul unui telefon mobil, intr-un apartament inchiriat din zona Giulesti.

I-a cerut 1.500 de lei ca sa nu publice filmul pe net!

Capul intregii afaceri a fost chiar prietenul elevei din acea perioada, un tanar de 21 de ani, student la Facultatea de Constructii. Dupa ce a aflat ca aceasta are o idila cu baiatul mijlociu al miliardarului Silviu Prigoana, a sunat-o si i-a cerut 1.500 de lei, altfel inregistrarile urmau sa fie postate pe internet.

Filmul şi pozele pe Cancan.

Chiar aşa mare tragedie n-ar fi fost cu fata asta futută şi filmată, că nu e nici prima, nici ultima. Dacă esti proastă şi te încurci cu dubioşi aşa păţeşti. Se învaţă minte vreuna ? Nu. Atunci ţeapă, proastelor.

Silvius ăsta parcă se combină numai cu curve. Tot el avea o combinaţie cu tipa aia blonda care s-a pozat goală pe net, nu ? Da, e tipa din poza asta, iar aici ea în una din pozele sexy. Aşa după botu’ ei se vedea că e o târfă proastă, fapt dovedit la emisiunile unde a fost invitată.

Deci: Silvius Prigoană se combină doar cu gagici care au apărut undeva pe net goale ? Desigur, poate vrea să vadă marfa înainte, nu ?

Tu ce ai de zis?

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.